Imi place intrebarea asta eu zic ca Bubzbeauty e mai tare,pentru ca ea face videoclipuri de mai multe feluri,si imi pare mai de treaba . Doar ca nu se pricepe asa de bine la machiaj ca si Michelle, sunt mai faine videoclipurile in care ne arata cum isi face parul, manichiura sau cum se imbraca.Nu spun ca Michelle nu e de treaba, dar ea este prea comerciala, nu imi mai plac asa mult videoclipurile ei de cand a inceput sa lucreze cu Lancome Paris.si e foarte profesionala are niste make-up-uri xD...la machiaj castiga Michelle Phan dar la caracter Bubbi
Mie imi plac ambele
dar mai mult Michelle Phan:X
Michelle e renumita, cunoscuta, dar is Bubz e foarte simpatica
Michelle face tutoriale mai bune, chiar le si edita mai bine
Sus Michelle:X ily
Michelle Phan e make up artist, despre bubzbeauty nu stiu prea multe, dar Michelle chiar se descurca
Bubbi(BubzBeauty) normal. O ador Ii urmaresc toate videoclipurile si am vorbit de cateva pri cu ea pe facebook. E f draguta si amuzanta!
Michelle Phan. Adica nu se compara cu Buby beauty, Michelle Phan este mult mai buna.
Pot spune ca michelle explica foarte bine. Dar machiaza ca naiba. Nu arata deloc frumos degrade-urile ei. In schimb BubzBeauty, exlpica mai prost si mai lent insa rezultatul final este foarte profesional si arata foarte reusit. Michelle pare-mi-se ca se cam lauda prea mult cu toate minunatiile ei de farduri si pe unde merge ea. Si cred ca a cam tras mult pana cand au aparut poze cu ea pe internet. nu stiu michelle m-i se pare cam mincinoasa...
Normal ca Bubz e super tare si are multe idei dragute
si iubesc cum se machiaza si cum se imbraca si isi face parul
fara suparare bubzbeauty
Normal ca Bubz e super tare si are multe idei dragute
si iubesc cum se machiaza si cum se imbraca si isi face parul
fara suparare bubzbeauty
ale0409 întreabă: