| BeYoU a întrebat:

Cine e mai tare? Michelle Phan sau BubzBeauty?happy

30 răspunsuri:
| PrincessOfChocollat a răspuns:

Imi place intrebarea asta laughing eu zic ca Bubzbeauty e mai tare,pentru ca ea face videoclipuri de mai multe feluri,si imi pare mai de treaba happy. Doar ca nu se pricepe asa de bine la machiaj ca si Michelle, sunt mai faine videoclipurile in care ne arata cum isi face parul, manichiura sau cum se imbraca.Nu spun ca Michelle nu e de treaba, dar ea este prea comerciala, nu imi mai plac asa mult videoclipurile ei de cand a inceput sa lucreze cu Lancome Paris.si e foarte profesionala are niste make-up-uri xD...la machiaj castiga Michelle Phan dar la caracter Bubbi tongue

| FlorinaRuby a răspuns:

Mie imi plac ambelehappy
dar mai mult Michelle Phan:X
Michelle e renumita, cunoscuta, dar is Bubz e foarte simpatica
Michelle face tutoriale mai bune, chiar le si edita mai bine

Sus Michelle:X ily

| Strawberry89 a răspuns:

Hahaha, Michelle Phan, logic [:

| Strawberry89 a răspuns:

Michelle Phan e make up artist, despre bubzbeauty nu stiu prea multe, dar Michelle chiar se descurca

| Cryzy a răspuns:

Bubbi(BubzBeauty) normal. O ador happy Ii urmaresc toate videoclipurile si am vorbit de cateva pri cu ea pe facebook. E f draguta si amuzanta!

| lizzy01 a răspuns:

Michelle Phan. Adica nu se compara cu Buby beauty, Michelle Phan este mult mai buna.big grin

| Ako a răspuns:

Bubz

| Pinky_4803 a răspuns:

Pot spune ca michelle explica foarte bine. Dar machiaza ca naiba. Nu arata deloc frumos degrade-urile ei. In schimb BubzBeauty, exlpica mai prost si mai lent insa rezultatul final este foarte profesional si arata foarte reusit. Michelle pare-mi-se ca se cam lauda prea mult cu toate minunatiile ei de farduri si pe unde merge ea. Si cred ca a cam tras mult pana cand au aparut poze cu ea pe internet. nu stiu michelle m-i se pare cam mincinoasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca Michelle Phanbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michelle Phan fara doar si poate.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michelle Phan este o fata super de treaba. Am hi5-ul ei si la fiecare intrebare pe care o pun imi raspunde, glumim, deci e o tipa,, jos palaria,,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca michelle phan e mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michelle phan clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michelle phan este mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Norrmall ca Michelle Phan! Sfaturile eii sunt super si imi place ca vorbeste foarte dragut cu toata lumeabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michelle phan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bubbi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bubzbeauty big grin si channel-ul ei de comedie e super-tare... bubbiosity happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michelle Phan normal... si Pinky nu ai deloc dreptate... pentru ca daca michelle machia cum spui tu "ca naiba" nu o mai alegea Lancome Paris sa lucreze cu ei si o alegea pe bubzBeauty. eu cred ca bubzbeauty doar o copiaza pe michelle phan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca sunt pintre singurii baieti...deci sunt neutru... mie personal mi se pare mai draguta bubz, sigur nici michelle phan nu e rea da parca impic mai e bubzwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Michelle phan

| frumusica26 a răspuns:

Michelle phan e mai tare

| frumusica26 a răspuns:

Michelle phan

| AdnanaMedeea a răspuns:

Michelle Phan fara indoiala.

| SepHeap a răspuns:

Bubz e cea mai tare! Crede-ma! Adica lol...sunt baiat si imi place. Deci BUBZ!

| Raluuca a răspuns:

Normal ca Bubz e super tare si are multe idei dragutelove struck
si iubesc cum se machiaza si cum se imbraca si isi face parul
fara suparare bubzbeautylove strucklove strucklove struck

| Raluuca a răspuns:

Normal ca Bubz e super tare si are multe idei dragutelove struck
si iubesc cum se machiaza si cum se imbraca si isi face parul
fara suparare bubzbeautylove strucklove strucklove struck

| Weluka a răspuns:

BUBZBEAUTY e cea mai tare!:X:X:X