Bella este inca o sirena H2O, iar in episod Emma este plecata impreuna cu familia ei in jurul lumii.Bella era sirena inca de la 9 ani.Charlotte nu mai este nici ea, iar in locul lui Ash acum este un tip foarte aratos pe nume Will.Acesta a reusit sa ajunga pe Insula Macco, si acolo s-au inatmplat lucruri nemaipomenite:apa l-a atacat, si asa s-a intamplat si cu Ricky, si cu Cleo! Oare sa fie Will baiatul cel nou care va descoperi secretul H2O? Urmareste in continuare episoadele pentru a afla mai multe!
Asa...bella din cate stiu eu ee sirena de la 9 ani ia a descoperit ca e sirena din indea si a auzit si de celelande sirene adica emma cleo si rikki si a sa hotarat sa mearga la ele an anglia si emma se plimba cu parinti ei prin excursi si ele se schimb o data vine emma si o data bella. astea eee tot
Bella e o sirena de cand avea ia 9 ani emea e plecata in jurul lumii cu familia ei will a sescoperit secretu el primul apa a atacato pe riki si cleo sa aruncat in apa si apoi sa aruncat si bella si au salvato pe riki bella sa imprietenit cu will si bela o locuiaza pe ema o sa aflati mai multe in continuare
Bella este inca o sirena H2O,iar in episod Emma este plecata impreuna cu familia ei in jurul lumii.Bella era sirena inca de la 9 ani.Charlotte nu mai este nici ea,iar in locul lui Ash acum este un tip foarte aratos pe nume Will.Acesta a reusit sa ajunga pe Insula Macco,si acolo s-au inatmplat lucruri nemaipomenite:apa l-a atacat,si asa s-a intamplat si cu Ricky,si cu Cleo!Oare sa fie Will baiatul cel nou care va descoperi secretul H2O?Urmareste in continuare episoadele pentru a afla mai multe! a si am uitat sa mentionezi vrei sa fim pr?
Tot ce am auzit despre emma este ca s-a mutat din orasul ei natal...impreuna cu familia ei...acum zboara zvonuri ca ar fi murit drogata
Ma ema din h2o o o a dato afara din film ca mereu facea caca pe ea :-b si cand a dato afara i-a dat un pumn an fata si o tigare ca mereu cand mergea pe insula mako se ducea prima casa se cace asa ca asta este cel mai adevarat raspuns daca vreti sa vb cu mine id:mihai. mihaita11
anonim_4396 întreabă: