Eu. mi-au iesit bube in urechi, cearcane la ochi, mi s-a invinetit carnea, etc... sunt alergicaaaaa!
Nu se poate...eu sunt miley crd ca ar trebui sa va parasesc la fel ca prietenul mew michael daca sunteti asa alergici. poate va insanatoshiti sh voi
Euuuu!M-am saturat de intrebarile stupide cu ea.De exemplu '' Cati ani are Miley'','' Ce id are Miley'' si multe altele
Gata cu ea
Ce aveti ma cu Miley? E o fata draguta.Nu mai fiti invidiosi ca e celebra, ca pana la urma a ajuns aici prin forte propri si pentru ca are o voce superba.In plus sa nu uitam ca e idolul tuturor adolescentilor.
@alexandra
Draga fata, noi nu avem nimic cu Miley.
N-avem nici o treaba cu ea.
Pe noi ne dispera intrebarile puse in legatura cu ea.
Ce lume
daca nu va place de ce mai cititi intrebarie despre ea?
Voi aveti alergie cu fanii ei
Bravo ei ca a ajuns ceea ce este, si (sigur) va fi si in continuare pentru ca are o voce de admirat.si nu ca altii care de abia se tarasc de pe o zi pe alta si rad(normal ca din cauza invidie de ea)
Care dintre voi nu ati vrea sa fiti ca ea, cu voce, acceptabila de draguta, cu bani si cred ca are tot ce isi doreste(nu stiu daca are sanatate)
Eu nu sunt nici de partea ei dar IN NICI UN CAZ DE PARTEA VOASTRA, pentru e si ea un om!(nu animal, cum sunt cei care o barfesc )
bye bye