| TumblrAddict a întrebat:

Cine este Benjamin Lasnier? Tot vad poze cu el dar nu stiu cine e, adica ce messerie are?

6 răspunsuri:
| KateMiddleton a răspuns:

Cantaret

| Elliiieo3 a răspuns:

Benjamin Lasnier este un baiat de aproape 15 ani,adolescent, popular pe facebook, instagram, tumblr, etc.Este model si face coveruri dupa melodii! Sper ca te-am ajutat :*!

| AcadeaAnonima a răspuns:

LolyLoL a răspuns

Deci, hai sa-ti explic intreaga sa poveste :

Totul a inceput de Pasti, cand Benjamin avea 12 ani. Varul sau i-a propus sa-si faca un cont de Instagram, dar el nu a acceptat. Dupa putin timp, l-a convins.A postat o fotografie, care a strans 50 de apeecieri si a continuat sa posteze aproximativ 12-13 poze doar cu el.Aceste poze i-au facut pe fani sa creada ca e narcisist, deci a renuntat sa posteze doar cu el si i-a inclus in poze pe catelusul sau, pe frati, sau prieteni.Mama lui nu stia de aceasta nebunie, pana cand a iesit in oras cu fiul sau mare.Mai multe fete au sarit pe el si si-a pus mai multe semne de intrebare.Intr-un final, a inteles tot.O companie i-a oferit lui Benjamin sa semne un contract si acesta a acceptat.Acum,el are 15 ani si face covere la diferite melodii, are ci creatii proprii ( Last Christmas, She's my best friend girl ), are propria linie vestimentara semnata cu Lasnier si aproximativ 1 milion de urmaritori pe Instagram, milioane de like-uri pe facebook, mii de abonati de YouTube, intrecand si multe vedete ( cum ar fi Jessy J )

Sper ca te-am lamurit :*

| danielaspiridon a răspuns:

Buna, Benjamin Lasnier nu este cantaret.EL este un MODEL. Presa spune ca seamana leit cu Justin Bieber. Daca ai vazut videoclipuri cu el "CANTAND" nu este el, ci Justin Bieber. :*

| MariaUrsu2001 a răspuns:

Benjamin Lasnier este un cantaret(face coveruri pe melodii dar are si creatii proprii... cum ar fi : She's my best friend girl, Last Christmas, You've got my number, love you out loud ) este de asemenea si model danez are propria linie vestimentara... a avut un caine batman... are doua surori olivia si amanda. mama sa se numeste morete ron lasnier. si are si un fratior super cute... marius. presa spune ca seamana leit cu JB