Spike. :X:X De ce? Melodiile lui au un mesaj, special, unic. Plus ca, suna foarte bine. :X Mie, cele mai bune melodii de la spike mise par a fi:
~Tango
~Relitate
~Scandal
~Tu
~Sub papuc
~Nu exista
Sper ca te'am ajutat cat de cat. Bye bye!
Cheloo pentru ca nu e o curva care canta pentru bani, e amuzant si are experienta.
Nu poti spune ca X e cel mai bun... ca asa daca intrebi toti zica ca ala sau ala sau celalalt e bun...
Am vazut ca cei mai multi asculta Spike, Bug Mafia, Parazitii, NaNe, Sisu si Karie.
Dupa mine: Spike/NaNe/Karie... Dar totusi, cel mai bun hiphop-er e cel mai bun hiphop-er...
Nu poti zice care e cel mai bun hiphoper din Romania...
Da am vazut ca cei mai multi asculta Spike, NaNe, Guess Who, Parazitii, bug Mafia, si acum si Karie cu Mixtapeul lui...
Decizia nu prea se poate lua... fiecare crede ca hiphoperu pe care il asculta e cel mai bun...
Bai Jock3r99 stii ce spui nane e cel mai cocalar stie sa faca doar mixtapuri e prost ...ba pai eu zic asa nimeni altu sa pisa pe toti ...si nu stiu daca ati auzit de cedry2k.deliric.doc.harp-coorp -o trupa acum apruta si face parte din ea 7 persoane gues whoo. cedry2k sisu.mai multi *** ascula cedry2k -e foarte tare.
patrizia696 întreabă: