| ciupy a întrebat:

Cine este colectionar de obiecte vechi in general... de toate... ceasuri bani monezi bancnote chei acte medalii insigne carti?

16 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Eu am banii vechi

Janina
| Janina a răspuns:

Am incercat si eu cu timbre dar m-am plictisit...ai mei au gasit in podul casei vechi o multime de obiecte vechi de la bunicii mei si de la strabunici.

prfml
| prfml a răspuns:

Eu sunt colectionar de bacnote si monezi, iar castele audio si acum le mai am, nu colectionez caste audio dar pe acestea pe care le am le voi pastra tot timpul.

| borsec a răspuns:

Eu, am o colectie impresionanta de bancnote din toate lumea, colectionez si insigne.

| marria a răspuns:

Monezi si bancnotebig grin...am avut si o tentativa cu timbre, dar asta nu ma pasioneazahappy

| ellai a răspuns:

Mancnote si monezi tongue

| ♥ŤяiŁµℓiŁµ ČяØĊ○Điℓµ♥ a răspuns:

Eu colectionez bani, monezi bancnote.

| Cristina_2136 a răspuns:

Eu colectionez monede, bancnote, timbre, insigne si servetele tongue

| patrix99 a răspuns:

foarte multe timbre si cate va coloctii de banuti vechi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colectionez medalii, cea mai veche are vreo 7 ani si cea mai noua este "culeasa"sambata trecuta. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un ceas cu cheita cu cifre romane in stare de functionare fabricat in germania ...foarte vechii ...contact.....angeladriana21@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un aparat de centuit rachiul din 1928

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am pianina morenz & schemelli zeitz stare excelenta Arata 10/10 functioneaza 10/10

| chrome a răspuns:

Eu detin urmatoarele obiecte vechi:sabie infanterist 1854, 2ceasuri de buzunar mai mult de 50 de ani unul de argint, o carte tiparita in 1872 si o baioneta din al doilea razboi mondial vreau sa le vand pe toate.

| chrome a răspuns:

Eu detin urmatoarle obiecte vechi:o sabie infanterist 1854, 2 ceasuri de buzunar mai mult de 50 de ani unul dintre ele de argint, o carte tiparta in 1872 si o baioneta din al doilea razboi mondial. Vreau sa le vand pe toate.

| chrome a răspuns:

Eu detin urmatoarle obiecte vechi:o sabie infanterist 1854,2 ceasuri de buzunar mai mult de 50 de ani unul dintre ele de argint,o carte tiparta in 1872 si o baioneta din al doilea razboi mondial.Vreau sa le vand pe toate.