Am incercat si eu cu timbre dar m-am plictisit...ai mei au gasit in podul casei vechi o multime de obiecte vechi de la bunicii mei si de la strabunici.
Eu sunt colectionar de bacnote si monezi, iar castele audio si acum le mai am, nu colectionez caste audio dar pe acestea pe care le am le voi pastra tot timpul.
Eu, am o colectie impresionanta de bancnote din toate lumea, colectionez si insigne.
Monezi si bancnote...am avut si o tentativa cu timbre, dar asta nu ma pasioneaza
Eu detin urmatoarele obiecte vechi:sabie infanterist 1854, 2ceasuri de buzunar mai mult de 50 de ani unul de argint, o carte tiparita in 1872 si o baioneta din al doilea razboi mondial vreau sa le vand pe toate.
Eu detin urmatoarle obiecte vechi:o sabie infanterist 1854, 2 ceasuri de buzunar mai mult de 50 de ani unul dintre ele de argint, o carte tiparta in 1872 si o baioneta din al doilea razboi mondial. Vreau sa le vand pe toate.
Eu detin urmatoarle obiecte vechi:o sabie infanterist 1854,2 ceasuri de buzunar mai mult de 50 de ani unul dintre ele de argint,o carte tiparta in 1872 si o baioneta din al doilea razboi mondial.Vreau sa le vand pe toate.