| stragery a întrebat:

Cine este de acord ca Metin2 provoaca dependenta? funda primul raspuns

Răspuns Câştigător
| Grigoo a răspuns:

Eu sunt de acord!laughing

10 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Eu,deoarece toti nebunii se joaca jocul ala si parca sunt capturati in el.

| Tzupy a răspuns:

Eu sunt de acord cu asa ceva laughing eu abia m-am lasat de acest joc

| Lilllith a răspuns:

Eu.am jucatbig grin

| Cristian3 a răspuns:

Eu sunt de acord :d

| Gstefan a răspuns:

Daca esti un copil prost de 12 ani care nu iasa din casa, spun ca da. Dar daca esti ocupat cu chesti reale in viata ta, este o gluma jocul acela.

| AddicteeD a răspuns:

Daca si Metin2 provoaca independeta pffflaughing e grav1 Bai baieti, mai incet cu metinul asta si deschideti-va ochii. Eu am pc bun si nu imi pierd timpul cu metin. Daca aveti Pc bun, de ce va pierdeti timpul cu metinul? Jucati0va si voi jocuri adevarate precum cele din 2011 si din 2010 Precum crysys,asassasin creed, champions online, death space 1-2, fear1-2-3, tomb raider
etc. si sunt atatea jocuri cu grafica buna si actiune maxima pff. Poate o sa terminati o data cu metinul asta ca nu are sens deloc.Deci nu,daca stii ce sunt alea jocuri adevarate cu grafica buna si super noi, atunci nu, nu provoaca dependeta. Un gamer adevarat se joaca jocuri adevarate nu porcarii.Am observat ca si copii de 6 ani se joaca metin, doamne! Deci. provoaca dependeta pentru aia care nu stiu ce sunt alea jocuri de generatie nou si nu pentru aia care stiu sa se joace jocuri cu grafica buna si actiune maxima! bafta!

| Robert_6755 a răspuns:

Mie unu, jocul mi se pare de ***. Vrea sa fie WoW, ceea ce nu este... WoW provoaca dependenta, nu *** de Metin straight face.

| UnTriunghiEchilateral a răspuns:

Sunt de acord cu tine.Metin2 provoaca dependenta, am multe exeple chiar in clasa mea.Am raspuns primul happy

| iulya9902 a răspuns:

Da, metin provoaca dependenta, mie nu mi-a provocat`o dar nu eram departe...cmbp a mea era dependenta.da i`a trecut...app si verisoara mea a fost si inca mai este

| TearsOfBlood a răspuns:

Eu sunt foarte de acord! O sa ajungeti sa va neglijati familia, scoala, prieteni etc. pentru m2! Din partea mea metin2 e un mare cct.