Andra e o buna cantareata atat de muzica populara cat si de muzica dance. Ea s-a casatorit cu >Maruta si au impreuna un copil numit David care zici ca e rupt din sore zau daca nu! Ea a prezentat mai de mult emisiunea "O-la-la" in care se dadeau cantece necompletate pe care alti concurenti le completau. Mie sincer imi place de micul david de faptul ca are mereu bun simti si se stie distra si imi place ca a prezentat o multime de emisiuni si este mereu invitata la revelioane, ea mai are si un frate pe care iil admir deopotriva( si mi se pare ca david e intruchiparea lui!)A scos si cateva melodii pe care le ascult de mica (acum am 15 ani) cum ar fi " Vis de iarna " "Mai ai un lucu sa-mi dai". Tu m-ai intrebat si eu ti-am raspuns. Nu ma intereseaza de fundita(la o adica nici nu stiu ce-i aia sau ce valoreaza)mie imi place Andra, inna, alexandra stan, C.R.B.L, smyley si mai multi dar nu ii pot compara pe cei tineri cu Andra
Pe Andra o ascultam in copilarie, acum s-a prostit. S-a luat dupa turma, nu-mi mai place de ea!
Alyboy întreabă:
DukuRaduku1957 întreabă:
patrizia696 întreabă: