Eu's fan doar Florencia Bertotti :X:X:X:X:X
pai pai pai e frumoasa, canta bine, joaca bine
Florencia=nini din telenovela nini nu? iar celalalt e ambasadorul?, pai de el nu imi place nici nu prea pot sa-l sufar in schimb ea imi place cum joaca, canta bine, si e suuuper amuzanta [cel putin in film]
Bueno lo que puedo decir que soy Florencia y me encanta este papel, pero en cambio el papel de Nicolás es divertido. Ahora no quiero que a ver un nini serie de la caja para que pase algo para que eu no puedo decir porque el director dijo para mantenerlo en suspenso. Los amo a todos más
Buna!
Eu nu numai ca sunt fan. Sunt mai mult decat atat. Imi doresc ca intr-o buna zi sa merg acolo in Argentina si sa-i intalnesc. Ii ador.Imi place totul, nu numai cum joaca. Dar si in viata lor persoanala imi place. imi place felul lor de a fi. Imi place mai mult de Flor decat de Federico.
Pa-pa!
Ii iubesc mult mult (y amo mas, fede e flor te chero mucho mucho, folr e principesa e fede e principe, :X:X:X)
Eu sunt cea mai mare fana florencia berttoti imi place la ea faptul ca zambeste mereu, canta frumos, este frumoasa si joaca bine imi placesi de federico amador dar mai mult imi place de florencia berttoti (nini)
Da. mie imi place de flor si fede. Mama mea si cu mine ne-am mutat in argentina acum doua luni, si am nimerit exact langa casa lor, si le-am cerut un autograf si l-am primit. flor si fede sunt buni actori, mai ales foarte dornici de asi cunoaste fani. eu i-am invitat ieri la mine acasa si au acceptat.
Florencia e frumoasa, canta bina, danseaza bine, si joaca bine si Federico canta bine
ii plac mult pe amandoi mai ales pe Florencia
Eu...ii ador, sunt asa dragoti impreuna nu numai in film...acuma ie s impreuna si planuiesc sa se casatoreasca! BESK LA EI
Mie imi place de FLORENCIA BERTOTTI SI DE FEDERICO AMADOR sunt super simpatici mai ales florencia bertotti imi place foarte mult cum joaca si de federico amador nu stiu ce sa zic imi place la el ca are voce canta impreuna cu florencia bertotti in TE AMO MAS chair daca el stie sa cante bine nu este cantaret dar florencia bertotti da.ii ador foarte mult pentru ca imi place cum joaca in filmul NiNi sunt foarte talentati
Imi plac ambi deoarece Florencia e frumoasa, canta bine,danseaza bine,se imbraca frumos,este o acrtita excelenta(din cate stiu), iar Frederico este si el actor bun si canta si el destul de bine, ii ador ochii si cam atat
Dior întreabă: