| DeNyyy a întrebat:

Cine este in clasa a v-a. cum vi se pare? e mai bine sa ai diriginta sau diriginte sau era mai bun cu dna invatatoare sau cu domnul invatator?

6 răspunsuri:
| Dizzy a răspuns:

Pai eu sunt intra 7a. dar cel mai mult mi-a placut in cl a5a.era super fain.profesorii nici nu-ti stiu numele.esti la input. te mai iarta.era super:X:X

| vip 2010 a răspuns:

Eu st in clasa a8a nu e pre frumos eu am o diriginta destul de tampita sa-i zic pe nume dar de una e si frumos ca am profesori l acare pot sa le zic orice aproape nici mamei nu'i zic cei zic profesoarei de chimie deci sunt dezavantaje si avantaje tongue

| ɮʟօռɖɖα a răspuns:

Iz in clasa 7. si e mai bine sa ai diriga. da e naspa ca ai o gramada d pofi. si fiecare vrea sa inveti in domeniul lui. dal esti la un liceu... o sa te puna si la desen sa inveti sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi in clasele 5-6 am avut un diriginte super super de treaba, si ne motiva absentele, vorbeam de toti profesorii cu el in ora de dirigentie.era prea de treaba. Deci conteaza felul persoanei, de exemplu aceeasi relatie o avem cu profa de sport.

| misterosu a răspuns:

Cam la fel.

| Meredith a răspuns:

Is in clasa a 6 a sh e mult mai misto cu diriga pentru ca nu prea vine pe la noi doar ca uneori ma enerveaza cu uniforma si chestii de genu. Da era bine si cu invatatoarea ca era buna cu noi happy si nedadea numai FB laughing.