Aici nu ai cum sa stii nimic real despre utilizatorii acestui site...majoritatea sunt persoane false( cei care se simt e problema lor)...
Nekane- nu stiu cum ai putut tu sa ma vezi ca eu unul nu te-am vazut...totusi imi pare bine ca te-ai simtit la ce am zis eu mai sus, apropo, pofta buna iti doresc si..recicleaza-te de buna voie.
Nekane- eu am scris ceva in paranteza aceea, dar vad ca nu ai observat, daca nu te simtea-i trebuia pur si simplu sa ignori ce am spus eu... apropo, nu ma intereseaza parerea nimanui despre mine, eu stiu foarte bine cum sunt, cred ca pana la urma tu esti cea care -si baga nasucul pe unde nu trebuie... aaaa, era sa uit, nu uita, sunt divin... ceao!
Face parte din familie, este amuzant, de fapt foarte aumzant, numele lui de user este Sensei-Bro-----andrei. Tot timpul ne face sa radem si chiar merita sa fie expert TPU.
Isuse, nu m-am simtit, sunt cam nesimtita... daca nu ti-ai dat seama, fata vroia sa afle cine-i bro iar tu, baiat simtit, te-ai gandit sa deviezi discutia, probabil lipsa de atentie(ti-a fost rusine sa intrebi ce perere avem despre tine?)...Am sarit ca arsa pentru ca ti-ai permis sa caracterizezi o persoana pe care nu o cunosti, mai mult, ai facut referire la "majoritatea". Multumit?