| Chocolate a întrebat:

Cine este mandrul asta BRO?big grin...toata lumea vorbeste cu el si la toti le e drag de el, eu nu am apucat sa il cunosc dar pare de treaba si amuzant, poate te prezinti si descri BRO si pentru minebatting eyelashes.

14 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Aici nu ai cum sa stii nimic real despre utilizatorii acestui site...majoritatea sunt persoane false( cei care se simt e problema lor)...

| Vizitiul a răspuns:

Nekane- nu stiu cum ai putut tu sa ma vezi ca eu unul nu te-am vazutlaughing...totusi imi pare bine ca te-ai simtit la ce am zis eu mai suswinking, apropo, pofta buna iti doresc si..recicleaza-te de buna voiewinking.

| Vizitiul a răspuns:

Nekane- eu am scris ceva in paranteza aceea, dar vad ca nu ai observat, daca nu te simtea-i trebuia pur si simplu sa ignori ce am spus eu... apropo, nu ma intereseaza parerea nimanui despre mine, eu stiu foarte bine cum sunt, cred ca pana la urma tu esti cea care -si baga nasucul pe unde nu trebuie... aaaa, era sa uit, nu uita, sunt divinlaughing... ceao!

| juniper a răspuns:

Face parte din familie, este amuzant, de fapt foarte aumzant, numele lui de user este Sensei-Bro-----andrei. Tot timpul ne face sa radem si chiar merita sa fie expert TPU.

| Chocolate explică:

De el*big grin

| Chocolate explică:

@Taly am pur intrebarea, pentru ca vreau mai multe pareri.happy

| kllass a răspuns:

E din clan.Toti se iubesc toti se admira.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@kllass, nu fi rau, nu vorbim despre vreun clan happy
Bro este vampirul, timidul si romanticul site-ului. Aaa,@bro este febletea fetelor, nu exista fata care sa nu-l simpatizeze, in curand vei spune si tu la fel, vei vedea, ne-a muscat pe toti, urmezi tu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei, da nu e mindru... e semet laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte inteligent raspuns,@IsusHristos, am ramas muta, nu mai scot un cuvintel pana la masa de pranz.Promit. sad Esti de o inteligenta rara, te vad pe aici de 2 zile si deja ne-ai citit pe toti, nu degeaba ti-ai spus "IsusHristos".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isuse, nu m-am simtit, sunt cam nesimtita... daca nu ti-ai dat seama, fata vroia sa afle cine-i bro iar tu, baiat simtit, te-ai gandit sa deviezi discutia, probabil lipsa de atentie(ti-a fost rusine sa intrebi ce perere avem despre tine?)...Am sarit ca arsa pentru ca ti-ai permis sa caracterizezi o persoana pe care nu o cunosti, mai mult, ai facut referire la "majoritatea". Multumit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nicule... e grav, e prea de tot, lui @bro nu-i ajunge ca aspira toate fetele de pe site, mai nou trag si barbatii la el rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In principiu, multi poarta masti, multi sint falsi. Insa in ceeace ma priveste, am vorbit mult despre mine pe site si cine m-a cunsocut si-n realitate stie ca nu am ascuns sau denaturat nimic. Asa cum sint pe site, sint si in realitatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah! Nu mi-am dat seama! Te-am pupat... divinule, pe nasuc...vezi ca ma indragostesc usor, nu-ti mai insira calitatile pe aici, s-ar putea nu mai am somn noaptea laughing