| sorin a întrebat:

Cine este zodia gemeni, cum sunteti voi de obicei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt.santem doi.eu si cu mine. tu esti doi? santem in cea mai tare zodie.santem si destepti dar si dificili.

8 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Si eu sunt gemeni.
Poi cum sa fiu de obicei? Un om normal. (putin nebun uneoribig grin)

| SweetCandy a răspuns:

Mai eu nu sunt da cunosc... din cate stiu eu sunteti prieteni destul de buni...happysi nu plictisiti pe nimeni niciodata...happy

puphappy

| Andreeagen a răspuns:

Taca tacalaughing se spune ca gemenii sunt foarte sociabili, amabili dragutilaughing si toate cele bune, impulsivi uneori si bine zicea cineva (nebuni) cred ca toata lumea are momentele ei de nebunie dar stiu cativa gemeni cam "dusi cu pluta"( in sensul bun) printre care ma numar si eulaughing
Si gemenii nu sunt niciodata singurilaughing

| Cristina_3547 a răspuns:

Eu sunt gemeni.happy
Mi se zice cam des ca sunt incapatanata...in rest idem aminadablaughing

| ZuuZaaA a răspuns:

Eu sunt gemeni! si ma mandresc! Poi suntem inteligenti, nebuni:d, ne impreietenim foarte repedewhistling, dar si daca cineva greste in fata lui...cam greu iertambig grin...si dificili cateodata cum spune Aminadab

| gemeni6226 a răspuns:

Sunt din zodia gemeni, imi trebuie mereu carti noi, noi stiri, zilnic imi trebuie informatie, noutate varietate ma plictisesc foarte repede de acelasi lucru dar sunt foarte comunicativa imi fac repede noi prieteni si daca gasesc omul potrivit sunt foarte iubareata si dezinhibata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt in zodia gemeni.Multi oameni imi spun ca sunt prea autoritara, altii spun ca eu nu ma razgandesc usor, altii zic ca am spiritul de convingere foarte dezvlotat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi suntem de stuli! de normali si iubim comunicarea foarte mult

Întrebări similare