Mai poveste-te nu-i asculta pe insensibilii ca Andr3y imi place mult sa citesc povesti d'ale tale e foarte frumoasa si asta e desprinsa dintr-o poveste parca.dar asa e cand se gasesc 2 oameni predestinati totul devine ireal si superb:X sa mai scrii :*
Glumesti NU TRB SA VREA sunteti perfecti si tu esti f pregatita cred Yeyy ce bine ma simt sa mai citesc un capitol din poveste mersi :X
Sper ca asta sa nu fie finalul ti-am zis trebuie un final fericit cu am trait fericiti.bla bla apropo el a venit cu circul la tine? sau e in concediu scuze da asta ai uitat sa spui Sa mai scrii!
Decizia iti apartine.nu poti intreba pe cineva ce sa faci. ascultati inima. Si povestea e foaaaarte frumoasa daca nu e neaparat sex eu zic sa avanseezi. Succes:**
Ai o poveste foarte frumoasa, e una din povestiile cele mai frumoase auzite de mine, pare totul desprins din filme. Felicitari pentru voi si o relatie cat mai lunga va doresc.Sa revin la intrebarea ta...din cate povestesti tu nu pare genul care sa iti ceara asta asa de repede,[poate tu stii mai bine] dar parerea mea e ca acest pas trebuie facut cand esti 100% convinsa ca vrei sa faci asta,atunci cand poti zice "da, o voi face". Daca tu simti ca asta vrei, fa-o dar gandeste-te bine inainte caci poate chiar e prea devreme.In orice caz inainte de asta trebuie sa vorbiti amandoi foarte deschis despre asta.Poate e mai bine sa lasi ca totul sa vina de la sine. Sper ca te am ajutat:*.Va doresc o relatie minunata si cat mai lunga. Sper sa ne mai spui cum evolueaza povestea:*
Pai, cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el, pentru ca doar voi doi puteti alege stadiul in care va aflati. Ii poti spune ca nu esti pregatita si sa o luati incet-incet.
)) Fantezii de copila mica) Era mai simplu sa spui ca iti iubesti prietenul si ca si el te iubeste si sa intrebi direct nu sa incerci sa te lauzi cu "povestea ta de dragoste" Penibil Ah. si ca raspuns la intrebare: Fa cum simti :* nu intreba ca nu conteaza ce zic ceilalti. conteaza doar ce simti tu. ce crezi tu. Sunt sigur ca vei lua decizia care trebuie Bafta!
Deci. Pizdutsele care abia au ajuns la primul stagiu de pubertate saliveaza abundent dupa asemenea fantezii ) Maturizati'va!
Nu te lua dupa Andr3y si scrie in continuare, daca ne-am lua dupa gura lumii nu am mai ajunge nicaieri. superba povestea si ca raspuns la intrebare daca te simti pregatita fa-o, daca nu mai asteapta pana esti sigura. pupici si asteptam sa ne scrii
O poveste foarte frumoasa! pai ce ai putea sa faci? cel mai bine e sa lasi totul sa vina de la sine!