| LoveMe a întrebat:

Cine imi da cateva statusuri asa de zambet gen:"credeai ca o poti distruge uite acum zambeste si e dulce", sau"toata judecata unui barbat nu valoreza cat zambetul unei femei". etc
deci funda=!

Răspuns Câştigător
| anonima_4990 a răspuns:

Cine se trezeste de dimineata…caska toata ziua! Cine rade la urma…inseamna ca nu s-a prins de gluma
'
deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!

Daca vezi pe cineva fara zambet……da-i unul de al tau… happy

Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletu meu… Ai grija de inima mea… Ai grija de noi si de dragostea noastra…

Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa…

am invatat multe lucruri despre tine:stiu ca-ti place sa te joci, dar joak-te cu viata ta nu cu a mea, stiu ca-ti place sa razi dar razi de tine nu de mine, stiu ca-ti place sa controlezi dar controleaza-te pe tine ca eu ma descurc, stiu ca-ti place sa-ti bati joc dar bate-ti joc de tine nu de mine, stiu ca-ti place sa risti dar risca tu caci eu am riscat destul si mai stiu ca-ti place sa iubesti dar pe tine pe altii. din fericire am iesit din viata ta pentru ca tu asa ai dorit, atunci am plans dar acum imi dau seama ca daca nu se intampla asta ma transformai in omul de tinichea

Aseamenea unui zambet se ascunde mii de lacrimi…

Alfabetul incepe cu litera a, numaratoarea cu 1, tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine.

fundita?big grin

1 răspuns:
| Ryana_4764 a răspuns:

Un auTograf` mai Tarziu` acum o Sa`tSi arat Ce faTa | REA | poT Sa fiu` Cu fiTSe Sh` Cu aere` :O Sa fii pe Spate | FRAIERE` |` love struck

• Ai DrEpTuL Sa viSeZi Ca el te vrea... Dar in Caz Ca nu stiai...inima lui e doar |A MEA| love struck

● Spui că e o copilă... dar aşa cum e ea, ţi`a furat inima! ● Arată`i că o iubeşti, nu fi prost ● Pune`ţi şi tu o dată inima în folos`! ●

● Nu Te Mintsi Singur. Stii! Femeia Ideala e Iubita Ta Actuala Nu Tarfa De Aseara ●

● Ai privit`o zambind si-ai abordat`o gandind ca e la fel ca restul` Dar felu` ei de`a fi Atat de diferita; x! Te`a facut s`o iubesti. E chiar deosebita ●