| EvelinaOlivia a întrebat:

Cine imi da cele mai multe exemple de lucruri din casa care functioneaza pe baza energiei electrice primeste FUNDAA`!winking

Răspuns Câştigător
| Siracuzia a răspuns:

Calculator,telefon,televizor,radio,laptop,frigider,combina,aspirator,radiator,telefon,fier de calcat,periuta de dinti automata,masina de spalat, masina de spalat vase, centrala de apartament etc.

5 răspunsuri:
| Ananasa a răspuns:

Paai: cuptor cu microunde, televizor, calculator, radio, becuri,
telefon fix, frigider, acvarii...Cam atat big grin

| StarkWolf a răspuns:

Calculator,telefon,televizor,radio,laptop,frigider,combina,aspirator,radiator,telefon,fier de calcat,periuta de dinti automata,masina de spalat,masina de spalat vase,centrala de apartament,aparat foto,psp,playstation,ipod, mp3, mp4, ipad!

| Buuff a răspuns:

Tie ca sa-ti mearga calculatoru... televizoru, frigideru sau sa aprinzi becu bagi lemne in tavan. ca nu inteleg cum iti functioaneaza toate lucrurile din casa rolling on the floor.Nu-mi vine sa cred ca nu stii asa ceva! O Doamne!

| EvelinaOlivia explică (pentru Ananasa):

Multumescbig grin

| XjessikaX a răspuns:

Buna!
incarcator.calculator.lampa.bec.masina de spalat. masina de calcat.televizor.intrerupator.radio.aspirator.placa de intins parul.boxele.telefon fix.frigider.laptop.ondulator.Masinuta cu telecomanda.Radiator.Feon.Imprimanta.Cuptor cu microunde.toaster.Instalatii.

Cam atat imi trec prin cap acum ^^