| BrancoveanuAlexandra a întrebat:

Cine imi da si mie niste idei de farse...Lunea viitoare plec in cantonament la munte cu clubul de handball si as vrea si eu nise idei de farse pe care se la fc colegelor si profeibig grin.Multumesc!:*Funda pentru cele mai multe!

Răspuns Câştigător
| cr1st1n1k a răspuns:

Noi in excursie puneam pasta de dinti pe fata cuiva in timp ce dormea si il gadilam cu un fulg ceva si el se scarpina si isi intindea pasta de dinti pe toata fatalaughing)))

5 răspunsuri:
| Piticaaa a răspuns:

Pasta de dinti sau frisca pe fata. Ia un balon, umfla-l si spargel cand este un moment linistitlaughing Deocamdata am ramas in pana de idei...

| Teodora20 a răspuns:

Buna! Poti incerca sa dai cu pasta de dinti pe clanta (pe partea de desubt), sa torni apa in asternutul cuiva si sa spui ca s-a scapat pe el, sa ii ascunzi hainele cand iese din dus,. Cam atat am deocamdata. Sper ca te-am ajutat!

| wastingmytime a răspuns:

Va puteti deghiza in baieti u si cateva colege si le pakliti pe celelalte.sau poti face un tort fals:aranjezi hartie igienik in forma unui tort si pui frisk pe deasupra. apoi te prefaci ca'l scapi pe jos. sper ca ai inteles! bafta!

| Bia_6294 a răspuns:

-Le pui pasta de dinti in pijama
-Pune o bucata de margarina sau de ceva. pune sare pe ea si spune ca emite caldura si spune-le sa puna mana deasupra sa se convinga.cand pun mana, impigele mana in margarinarolling on the floor
-Baga'te sub pat noaptea sau oricand, si prindeti colegii sau profa de picioare laughing crede-ma e super fain. se sperie 100%

| Roxy a răspuns:

Ehh.amatorilaughing
Pai pune niste hartie igienica intre degetele de la picioare si dale focdevil
sau iei sampon transparetns i le pui in periuta de ditni si astepti sa se usuce si cand se spala pe dinti o sa faca spume la gurahappy
sau poti sa iti iei la tine vreo 3 ace de cusut si multa ata sile cosi de pat.cum? pai cosi asternutul de saltea, si dup aaceea patura de asternuthappy
da sa fie acoperite colegelehappy
sau ce mai faceam noi luam paturile de la toti si in timp ce dormea le puneam peste. puneam cate 20-30 de paturi si la greutatea aceea nu o sa se poata ridica si o sa si moara de caldhappy
App.nu te sfatuiesc sa folosesti pasta de dinti deoarece contine tot felul de acizi si daca sta mai mult timp pe fata te arde si tot o sa iti deformezi colegelehappy
Pune sampon mai binehappy
sau ceva amrgarina unt sau ceva care nu miroase palcuthappy
distractie faian si spor la lucruwinking:*
Mai am si alte idei daca vrei. da-mi un mesaj in privatwinking