| blbalblalba a întrebat:

Cine imi da si mie niste jocuri faine pentru pc, dar sa nu fie online, single player, de exemplu : sniper ghost warrior, manhunt... etc etc. Am doar 1.5 GB ram si o placa video foarte foarte buna. idei? funda.

8 răspunsuri:
| LegionarulRoman a răspuns:

Ti-as recomanda Max Payne 3 Si Dead Space(ultimul-e de groaza), MW 3, GTA 4, Batllefield 3.

| blbalblalba explică (pentru LegionarulRoman):

Frate n-am pc asa de bun. gta 4 imi merge foarte greu, la 1, 5 gb rami ce vrei?

| LegionarulRoman a răspuns (pentru blbalblalba):

Ma gandeam eu.Majoritatea prefera sa joace GTA 4 pe Playstation 3 sau Xbox, dar daca totusi vrei sa joci GTA iti recomand de asemenea GTA San Andreas (nu cere mult si e editia mea preferata).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau eu un joc de groaza care are aproape un GB :

Five Nights At Freedy's 2

| XxXL33TXxX a răspuns:

MicroVolts cel mai tare cu impuscaturi, zombi mode, teamdatmatch, arms race, elimination Fain si iti dau eu cont de lvl 33

| spintecatorul2 a răspuns:

Cs reloaded e fain jocu. Daca ai avea mai mult loc in Pc tias mai zice inca50 de jocuri foarte faine de ex: Serious sam, Gta Romania, gta 3, Rise of nations, Alien vs predator 2, Alien vs predator gold edition.

| spintecatorul2 a răspuns:

Pai la 1.5 gb nu poti prea multe dar ti-as da o idee gta 2 Romania. E fain daca ai avea mai mult loc de exemplu : 3-4 GB ti-as mai zice jocuri Serious sam, Cs Reloaded, Gta 3, Rise Of Nations.

| dean123456789 a răspuns:

NFS MW, GTA3, GTA San Andreas, Minecraft, Spiderman 2, 3, Ultimate, Minecraft, Counter Strike Source, LoL (League of Legends). Preferatul meu este:Team Fortess 2 si Half Life 2