Uite aici câteva:
1)O fata si un baiat care erau impreuna s-au intalnit odata.Baiatul i-a spus fetei ca are sa-i dea un cadou. Fata a sperat ca va fi un inel, insa baiatul i-a daruit un ursulet dragut de plus.Nervoasa ca nu a primit ce a dorit fata, a aruncat ursul pe sosea, iar atunci baiatul s-a aplecat dupa el. O masina l-a lovit frontal. Accidentul a fost inevitabil. Dupa asta, fata a descoperit in ursulet un inel..insa era prea taziu..baiatul murise.
2)- De ce m-ai amagit? De ce nu intelegi ca te iubesc? Ca vreau sa iti ofer tot ceea ce nu am oferit nimanui pana acum!?!
- Intelege ca m-am jucat doar. Toate fetele care ma intalnesc ma iubesc. De ce m-as opri la tine?
- Pentru ca vreau sa te fac fericit.
- Dar eu nu imi doresc nimic, nici de la viata, nici de la tine, te-am folosit, nu reprezinti nimic pentru mine! Credeai ca m-am indragostit? Esti proasta?! Vreau sa imi traiesc viata, sa ma distrez cu cat mai multe femei. Sunt frumos.
Fetei nu ii venea sa creada ceea ce auzea. I se parea un vis. Un vis urat. Poate cel mai urat de pana acum. Si i se paruse atat de frumos inceputul…
Chiar voia sa fie totul bine, sa fie frumos atata timp cat va fi sa fie intre ei. Nu ii venea sa creada ca el renunta la ea, fara sa fie vinovata de nimic. Nu mai avea rost nimic acum.
Un nod i se pusese in gat, voia sa ii spuna atat de multe… insa nu ii mai sopti decat ca… poate va veni vremea cand el va vrea sa ii fie alaturi iar ea nu va mai putea sa fie langa el…. Si pleca… cu pasi marunti se indeparta… si inima ii zvacnea in piept de durere…. gandurile o copleseau, amintirile i se zbateau in piept… In acele momente si-ar fi dorit sa nu-l fi cunoscut niciodata. El… pe care il vedea atat de frumos, el, pe care il credea divin… Spera sa o cunoasca insa el nu avea cum sa reuseasca sa ii cunoasca nici macar o parte din sufletul ei minunat, atata timp cat el nu isi deschidea propriul suflet…Oare el avea suflet? O facuse sa creada ca o iubeste iar acum o ranea cu vorbe crude.
Fata gandea la multe si totusi la nimic… Nu putea intelege multe…. vorbele lui o ranisera cumplit, ii sangerasera inima, acum o pasare pustiita… Oare fiecare sarut al lui fusese fals? De ce? Oare cu toate femeile se juca la fel? Acelasi joc dureros si stupid? Aceeasi iubire amagitoare le arata? Oare putinele sale mangaieri fusesera toate false? Nu… ii era greu sa creada. Nu voia sa creada.
Fata se indeparta. Continua sa isi traiasca viata. Rana i se vindeca dupa ceva timp. Avea multi admiratori insa ea nu mai putea iubi. Inima i se impietrise.
Viata ii puse din nou fata in fata pe cei doi, insa fata ii intoarse spatele la fel ca in trecut, atunci cand el o izgonise din viata lui, cand el vru sa ii vorbeasca. De abia il mai putea privi in ochi… In schimb, el o sorbea din priviri…
Ea ii sopti totusi baiatului … " Traieste-ti viata…" iar in sinea ei…"a mea a incetat de mult...
3)O fată şi un tip circulau cu viteza de 100 km/h pe o motocicletă.
Fata: Mai încet, mi-e frică.
Tipul: Nu, este distractiv.
Fata: Nu nu este, te rog! E atât de înfricoşător.
Tipul: Atunci spune-mi că mă iubeşti. Fata: Te iubesc, încetineşte.
Tipul: Acum, îmbrăţişează-mă cât poţi tu de tare
* Ea l-a îmbrăţişat *
Tipul: Poţi să-mi scoţi casca şi pune-o pe tine, mă deranjează.
A doua zi, în ziar: "O motocicletă s-a izbit într-o clădire din cauză că a rămas fără frâne.
Două persoane au fost în accident, dar numai una a supravieţuit."
Adevărul era că la jumatatea dumului tipul si-a dat seama că motocicleta nu mai frânează,
dar el nu a vrut ca fata să ştie.
În schimb, i-a cerut o îmbrăţişare
şi să-i spună că îl iubeşte o ultima dată.
Apoi, el i-a cedat casca, astfel încât ea va trăi,
chiar dacă aceasta însemna că el va muri.
Sper că îţi plac... Fundiţă?
Hei străino mai ti minte când am jurat ca nu o sa te las niciodată?
Da normal ca ai uitat
Ei bine eu nu am uitat STI ce ma voi tine de promisiune?❤️ chiar dacă tu mai lăsat de multe ori EU nu sunt TU
Eu nu te las voi fi mereu aici pentru tine la orce ora din zi sau din noapte ❤️ dar aduti aminte de mine măcar o data si de ce mi ai spus cândva
Ca vom fi mereu unite la bine si la greu dar observ ca ai fost doar la bine ACM la greu mai lăsat a nimănui MULȚUMESC ❤️✌? ️❤️? TE IUBESC ❤️ si te rog sa ai grija de tine sa fii fericita îți doresc o vacanța minunata ❤️ sa te bucuri de aceasta vara la fel cum te ai bucurat atunci când ne am imprietenit ❤️
Intr o zi de vara ❤️
Sau cunoscut doua fete una era mai îndrăzneața iar cealaltă mai timida
Fata îndrăzneața o întrebase pe cea timida cum se numește? ea fiind timida nu-i raspunsese
Cea îndrăzneața o mai întreaba încă o data iar cea timida ii raspunsese
Ma numesc #C pe tine cum te cheamă...
Pe mine ma cheamă #A
#C incantata de cunoștința
#A o întrebase dacă vrea sa fie prietene
#C timida si un pic gânditoare ii raspunsese DA sigur dc nu
Iar de atunci cele doua devenise ca doua surori ❤️❤️vb ore in șir ieșeau pe afara etc
Pana când prietenia lor se răcise brusc?
Cele doua nu si au mai vb cv timp apoi iar vorbeau...
Asta pana in prezent pana când totul sa destrămat
Povestea asta este o poveste de vara
Vara anului #2014 si prietenia lor se terminase tot vara coincidenta sau nu dar era prin #2016?
#sfarsit
Sper sa ti placa este scrisa de mine poti gasi mai multe povesti pe pagina mea BFF
Kimy_8371 întreabă: