| MaAarYa a întrebat:

Cine imi da un sfat, cum pot sa uit un baiat... la care tin enorm Si imi fac numai rau daca ma gandesc tot timpu la el

Răspuns Câştigător
| Annaaaa123 a răspuns:

Heii ^^.pai in aceeasi situatie am fost si eu candvabatting eyelashes pooii..ca sa uiti de un baiat la care ai tinut mult trebuie doar sa : iesi cu prietenele tale intr-un parc, poate chiar intr-un mall; sa faci activitati distractive, cum ar fi petreceri. hmm. trebuie sa faci ceva care te face fericita happy crede-ma si eu am fost in aceeasi situatie, si am crezut ca nu o sa il uit niciodata, dar uite ca l-am uitat happy. tii pup :* succes

| MaAarYa explică (pentru Annaaaa123):

Multumesc de sfat:*

9 răspunsuri:
| Cr1zzu a răspuns:

Wow pai stai ca nu inteleg... cum adica iti faci numai rau cand te gandesti la el dar si tii enorm la ellaughing ai fost cu el si te-a inselat/dezamagit cumva... nu prea ai cum sa uiti de el daca ai spus ca ti,, enorm,, la el daca intr-adevar ati fost impreuna si inca mai tii la el dupa cum zici incearca cel putin sa deveniti doar prieteni pentru moment si dupa poate va impacati iarhappy

| MaAarYa explică:

Problema e ca daca ma-si intalni cu el ne-am impaca, dar el a ales sa ne despartim si sa nu vorbim, e o persoana foare incapatanata. Cand ne-am mai certat ne-am intalnim am vb si ne-am impacat. nu stiu cum sa il conving sa ne intalnim pentru ca tot timpu gaseste scuze ca nu poate

| MaAarYa explică:

Nu mi-a aparut ca s-a trimis ce am scris si numa acum mi-a aparutbig grin

| ManoleMaria a răspuns:

Incearcă să ieşi cu prietenii, să cunoşti băieţi noi, nu sta după el, adică incearcă dar dacă nu incearcă cu alţii, mai sunt băieţi

| gabitzza5 a răspuns:

Buna! Incearca sa vorbesti cu el,sa stie ca tii la el. Daca nu merge, te sfatuiesc sa incerci sa te distrezi, pentru ca atunci cand nu te astepti se va intampla ceva frumos! Fa-ti prieteni noi, zambeste mai des, gaseste-ti un hobby..etc. Sper ca te-am ajutat!

| MaAarYa explică (pentru gabitzza5):

El s-a suparat pe mine dintr-o data... pentru un motiv in care el era cel vinovat... Si nu a mai vrut sa ne intalnim sa vb pentru ca stie ca daca ne intalnim ne impacam pentru ca asa a fost tot timpu

| MaAarYa explică (pentru gabitzza5):

Problema e ca ne-am certat dintr-o data, si el a fost de vina. si l-am rugat sa ne intalnim pentru ca daca ne intalneam sigurat ne impacam, pentru ca asa a fost si altadata dar nici cum nu il pot convinge sa ne intalnim