| Xexexexexer a întrebat:

Cine imi explica si mie algoritmul TikTok? Postari muncite nu ajung sa aiba nicio vizualizare desi am multi urmaritori in timp ce altele devin virale aiurea. De ce? Inteleg sa nu ajunga departe, dar 0?

3 răspunsuri:
| literallythesamebruh a răspuns:

Pentru că asta e TikTok și asta cere lumea. Doar circ și prostie.

| sammie a răspuns:

Ca pe TikTok stau numai pustani de 14-18 ani care vor sa vada NUMAI fete care danseaza din c.u.r si cum isi arata tatele sau mai stiu eu ce. Si putini sunt oameni cu cap care se uita la postarile celelalte adica alea cu: mancare, despre sanatate sau care informeaza ceva anume.

| dullcat a răspuns:

Algoritmul ii favorizeaza pe cei care posteaza in prostie, constant.In ce priveste preferintele oamenilor, e ca la tv, unde anumite emisiuni stupide fac rating, iar altele utile pentru populatie nu, asa ca se desfiinteaza.Plus, ai si mare nevoie de o doza sanatoasa de noroc pentru a ajunge viral.In goana ta dupa asta, petreci cat mai mult timp pe platforna, fix ce doresc creatorii aplicatiei.Nu o lua personal, incearca sa privesti lucrurile la rece si sa urmaresti cateva documentare despre cum functioneaza ( Social dillema, de exemplu ).