anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi explica si mie ceva...acum 10 zile imi placea de o noua colega peste masura...imi placea zambetul ei... felul in care vorbea...cum se imbraca...si cum se explica faptul ca nu mai simt nimic pentru ea...de fapt chiar ma plictiseste...mai nou nu stiu de ce fetele ma plictisec...(nu va ganditi la prostii)...imi plac fetele... dar mai nou ma plictisesc...de ce oare?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca esti adolescent si asta e o etapa normala a procesului de maturizare. Intr-o zi va aparea fata de care sa nu te plictisesti prea usor, apoi va disparea si acea fata si vor aparea altele. Viata e frumoasa si interesanta.

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, ai sa vezi ca nu e chiar asa, vei intalni intr-o zi o fata care sigur nu te va mai plictisi, poate ca treci printr-o perioada in care esti mai confuz.ai sa vezi ca totul va reveni la normal.

mira
| mira a răspuns:

A intervenit obisnuinta vazand-o zilnic pe noua ta colega.In acest moment fetele te plictisesc fiindca ai, probabil, alte preocupari, te framanta altceva sau pur si simplu ti-e lene.

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna...
Poate iti placea atunci in momentul ala, dar ca si cum deodata becul s-a stins...De ce oare? Pentru ca intr-adevar te plictiseste, poate ea nu-ti dadea importanta si de aceea...cine stiethinking

te pup...
papa`

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Mai devreme sau mai tarziu va veni aceea fata de care nu o sa te mai plictisesti doar trebuie sa ai rabdare

te pup

noapte buna

Adelyyy

| sTeFaN. a răspuns:

Ai dreptate @brigaela, viata este frumoasa si interesanta, daca stii sa o traiesti, bineinteles. Iubirile adolescentine sunt trecatoare mai devreme sau mai tarziuhappyIubirea adevarata vine doar o singura data in viata.Bafta!

| aysun a răspuns:

Pentru ca te cheama Asu si esti prea bun pentru toate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Totul este pasager. O să vină și fata cu, care nu o să te mai plictisești, o să te îndrăgostești (nu este suficient doar să-ți placă)!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma framanta temele la mate...cine era ala de spunea ca viata de liceu e usoara? il rup...sau probabil ala era la un liceu de 2 bani...la mate-info e altfeltongue... lene imi e...tocmai de aia mai beau ceva energizante...in rest...multaaa plictiseallllaaa...cine ma face sa rad?rolling on the floor)