| geoox550 a întrebat:

Cine imi face o favoare?

imi spuneti daca numarul asta de telefon e a lui Justin Bieber?

1.404.665.3410

dar nu vreau ceva de genu:
"iar JB?" "JB nu are numar de tel!" "copilarii". etc etc.

vreau un raspuns simplu : da sau nu...

sunati-l daca vreti...ca eu nu am credit...si vb cu el.

si spuneti-mi adevaru!

Răspuns Câştigător
| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Hei. uite ce am gasit: http://www.islanddefjam.com/......ingle.aspx si undeva scrie in Lb Engleza sa il suni la nuamrul ala.deci totusi. e posibil sa fie numarul lui;)) cand o sa ia credit incearca sa il suni daca esti fana...nu stiu ce sa sp;))

8 răspunsuri:
| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Cu siguranta nu e numarul lui pentru ca daca si l'ar fi facut public, cred ca ar fi fost stirea zilei.Cum a fost si atunci cand C.R.B.L.si'a facut public numarul lui de telefonhappy si la cate fane are JB nu cred ca si'ar face public numarul.iti dai seama ca nu ar mai avea timp de altceva decat sa raspunda la telefonhee hee
parerea meatongue

| geoox550 explică:

Hai serios...

mai mult deatat nu puteti.vam intrebat frumos...

si nu am chef sa va consumati creditu pe asta...am zis numai daca puteti...si daca vreti

si cu pistolu n-am ce face

| mefree2fly a răspuns:

Hei happy. nu este numarul lui adevarat.este un numar pentru fani sa zic asa.Cum are si CRBL. Si nu are rost sa-l suni.Gandeste-te cate ''fane infocate'' il suna.Iti mananci tot creditul de pe telefon si nu-i sigur ca va raspunde chiar el. Bafta happy

| MinoreBay a răspuns:

Nu nu e numarul lui de tel e numarul unui hecker care i-a spart adresa de twitter al unui prieten iar ca sa se razbune JB a dat nr de tel pentru a il suna toata lumea pe hecker

| BlairWaldorf a răspuns:

Nu credhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un pistol in sertar... ti-l trimit prin posta daca vrei, mai departe decizi tu ce faci cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce deşteaptă eşti! Să îşi consume creditul şi să îţi spună ţie. Dacă îţi place Justin, cumpără cartelă şi sună-l.

Ce suntem noi, cobaii tăi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are si am vb cu el