Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
La inceput mi-ai promis ca imi vei fi un prieten adevarat dar acum cand am dat de probleme se pare c ai uitat :-s
Indiferenta ta, raneste sufletul altora
Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba te-am pierdut pe tine
Fiecare cuvant e o speranta in plus fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!
In zilele in care plang, nu ma gandesc decat la ce va fi… lacrimile nu mai au nicio valoare, cand soarele apune desi eu plang intr-una noaptea
A cazut si ultima petala de trandafir s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna
As vrea sa pot da timpul inapoi sa intorc clepsidra si sa te pot privi din nou in ochi sa pot sa-ti spun cat te iubesc!
E atat de frig lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata
Plang de durere sunt singur si trist si te vreau inapoi intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc
Aspir.la o viata mai buna
Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine O atingi pe ea dar ma simti pe mine…Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea…Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea
Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna
Cand mi-a fost in viata bine ca un sarpe stateai numai langa mine cand mi-a fost viata amara ma-i lasat ca pe un tren in gara prea multe vorbe n-au rost as da orice sa uit ce a fost ai plecat, plecat sa fi si la mine sa nu mai vi… "
» " De ce ai ales sa ma minti cand putea-i sa imi zici totul in fata, de ce ai ales sa imi ranesti sufletu, cand eu tineam la tine.Am avut incredere ca timpul se va scurge printr-e noi dar de fapt se scurge pe obraji mei! "
» " Lacrimi amare imi acopera ochii cand noapte la tine stau si privesc, iar somnu-i departe nu pot sa-l apropii si doar la tine stau si ma gandesc.
riteni falsi sa dea BUZZ, astazi fac prezenta! "
» " Cel mai nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul "
Doar perna stie cat am plans
Tu nu vei sti ca nu-ti voi spune
Tinand in brate perna strans
Tu nu vroiai sa stii de mine!
Crezi ca mi-a fost usor
Cand te iubeam numai pe tine
Si mistuita de al tau dor
Tu nu vroiai sa stii de mine!
Am acceptat prietenia ta
Era mai mult decat nimic
Dar inima insa spera
Sa ma iubesti si tu un pic.
Degeaba te-ai intors la mine
Acum imi esti prieten doar
Si as vrea sa te iubesc pe tine
Te-as amagi doar in zadar!
Pentru ca stiu ca tu nu ma iubesti
Te simt doar singur, parasit
Hai vino sa-mi povestesti
Prieten mi-esti dar nu iubit!
Vei mai iubi asta o stiu
O sti si tu destul de bine
Eu sunt aici exemplu viu
Iubesc acum, dar nu pe tine!
Am acceptat prietenia ta
Si asta iti voi fi mereu
Iubit? nu…chiar de as vrea
Si nu-s de vina numai eu!
Zambetul celui care sufera e mai trist decat lacrimile celui care plange
De cand nu ti-ai tinut juramantul
Nu mai simt nici ploaia nici vantul
Decat o durere grea
Arde in inima mea
Cand plangi aduti aminte de clipele frumoase, cand urasti aduti aminte cum e sa iubesti, cand suferi amintesteti cum era sa fi fericit, cand singura cale pentru a scapa este ura si minciuna mai bine lasa tot cea fost in urma si nu ura viata e frumoasa daca sti s-o traiesti
oamne a trecut atata timp si inca nu am putut sa-l uit a intrat atat de adanc in inima mea incat numai cand ii aud numele lacrimile imi cad, iubeste-ma ca la incepup, dar am uitat n-am cum sa-ti cer asa ceva pentru ca tu nu mai iubit niciodata
Am invaTaT Ca oricat Ai PlaNge LumeA Nu Se OpreSte In LoC Pentru DureRea TA
prietenie falsa duce la durere nesfarsitaasa ca prietenii trebuie alesi cu multa chibzuintza
Sa porti mereu in gandSa porti o vesnicieAcest cuvant frumosNumit PRIETENIE.
m aflat ca nu poti avea incredere in nimeni, am aflat ca la cel care te astepti mai putin te poate trada, am aflat ca nimanui nu-i pasa daca sun fericita sau trista, am aflat ca in lume exista mai multa ura decat prietenie
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai; cand simti ca viata n-are nici un rost gandeste-te la cei care mai au doar o zi de trait; cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca; iubeste-ti viata si mai ales prietenii; E cel mai de pret lucru Este luna internationala a prieteniei; Trimite acest mesaj tuturor celor pe care ii considerii prieteni; daca nu primesti acest mesajul inapoi probabil ca nu imi esti prieten/a Daca nu il dai mai departe nu se va intampla nimic Totusi daca o vei face, CINEVA AR PUTEA SA ZAMBEASCA!
and te gandesti ca i multi prietenii intr-o clipa dispar toti rar gasesti cate o prietenie adevarata numai false sh dupa aia toti isi bat joc de tine daca vi s-a intamplat ignoratiii pe totiii uneori din cauza invidiei se pot destrama multe prieteniii.asa mi s-a intamplat mie)((
e trist e sa realizezi ca ceea ce simti tu pentru mine e doar prietenie cand eu pentru tine simt o iubire adevarata
In fiecare prietenie exista o drama si chiar printre florile cele mai blande te lovesti de o lacrima cruda si rece.
Nu putem merge departe in prietenie, daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte.
adiere de vant a adus racoare si cu ea pe tine in sufletul meu a inceput ca un joc a continuat nu credeam niciunul din noi ca o sa fie iubire, o prietenie, cel mult afectiune de amici, acum amandoi vrem ca distanta sa nu mai existe, sa nu ne mai desparta nimeni si nimic...am descoperit cel mai nobil sentiment...se joaca cu amandoi, ne-a vrajit pe amandoi si niciunul nu vrea sa renunte. te iubesc:X:X:X
O simpla comparatie intre prietenii adevarati si prietenii falsi
Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat
Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.
Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap
Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui cev.
Prietenii falsi sunt exact ca buruienile, ii intalnesti la tot pasul
te am iertat de atea ori sh acum ca nici macar nu stiu d ece m ai parasit mai vreau sa - ti
am crezut ca o vei lasa pe ea pentru mine, am sperat in dragoste si ca totul va fi bine,
am sperat la o dragoste frumoasa nestiind ca tie nici macar nu iti pasa.
Zambet fals. Privire plina de ura.Cuvinte aruncate`n vant, Minciuna! Si toate fara nici un
Mi-am ingropat vise, sperante,
Intr-o falsa prietenie.
Am constatat
Pretenul` cel mai apropiat
Plin de invidie m`a tradat
Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân înseamnă că n-au fost!
Un prieten de interes este mai primejdios decat un vrajmas.
Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania prietenului.
Prietenia indoieste bucuriile si injumatateste necazurile.
Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
Tradarea, acest cuvant prea greu prelins pe obrazul unui neinsufletit ataca si cele mai intunecate colturi ale unui suflet pur si nebiruit de nici o atingere
Nu stiu ce sa zic eu sunt foarte deprimata ca in seara asta am aflat ac prt meu ma inselt cu fost acum cateva ore ce sa fac
Apara-ma doamne de prietii ca de dusmani ma apar singura
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.15.208.238) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro