| ☻❥➹❤Gothic Angel❤➹❥☻ a întrebat:

Cine imi poate sp si mie cum le'a deosebit harap-alb pe cele 2 gemene identice de la curtea imparatului rosu dau funditaaa

Răspuns Câştigător
| Aniita a răspuns:

A fost ajutat de albina care s-a asezat pe mana fetei pe care trebuia sa o aleaga Harap Alb. fundita? :*

7 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Cu ajutorul albinei. Ea a venit si le-a bazait pe amandoua, iar cea care i-a ferit de albina, aceea era fata cea adevarata.

| lorre a răspuns:

Cand a fost pus in fata provocarii de catre imparat sia adus aminte de aripa de albina, a scos-o din buzunar si i-a dat foc cu o bucatica de iasca aprinsa...peste cateva clipe a apurut si craiasa albinelor happy i-a spus toata istoria iar apoi harap alb a intrat in camera unde se alflau printesele craiasa albinelor l-a sfatuit sa aleaga printesa care se va feri de ea si se va acoperi cu naframa sper ca ti-am fost de ajutor:Xwinking

| doar.pt.voi. a răspuns:

Harap alb a fost ajutat de albina care sa asezat pe mana fetei care trebuia sa o aleaga Harap alb. sper ca te-am ajutat. fundita?happy

| nobody_9468 a răspuns:

Treci a VII-a si trebuie sa faci caietul de vacanta, nu?laughing
Eu l-am imprumutat de la o colega, am stat aseara de la 7 la 11 jumatate si azi inca vreo 3 ore si l-am terminatwinking.
Succes! Sper sa-l faci mai bine decat minewinking.

Bafta.

| Sofia29 a răspuns:

De fapt trec intra 8 a si nu stiu care e adev rasp... deci ce sa fac? am nev de rasp

| anonim22378 a răspuns:

Si eu am tot caietul astalaughing...si cautam raspunsul.laughing

| nebunyk a răspuns:

Ce tare si eu am nevoie de acelasi caitet si abia am facut compunerea aia de trei pagini cu frati si surori crying