Tot ce stiu este ca la profilul uman poti sa te faci mai orice. Mama mea are profilul uman si acum e un manager "de succes". Sper ca te-am ajutat cu putinul asta!
Majoritatea celor care dau la stiinte ale naturii vor sa urmeze Medicina. Daca faci profil de uman poti sa dai la Litere, Limbi straine, Psihologie... Eu sunt la uman ( filologie) si inca nu m-am hotarat ce facultate vreau sa fac dupa liceu. Sunt in clasa a IX-a, iar la inscriere mi-a fost foarte greu sa ma decid daca sa dau la filologie sau la mate-info ( avand si o medie mare, era sigur ca voi ianra acolo unde imi alegeam prima optiune) Deci ai mare grija, gandeste-te foarte bine la ceea ce vrei sa faci mai departe, cantareste bine toate variantele...
Bafta!
Din ambele nu poti "deveni" nimic
Profilul la liceu se alege in functie de inclinatiile tale, spre stiinte umane(filosofie, litere-limbi straine, sociologie, etc) sau reale(mate-fizica, info, bio-chimie, etc). Abia dupa terminarea liceului la un profil ales dupa inclinatiile tale intelectuale, poti alege o facultate, care te va ajuta sa DEVII ceva
Sper ca te-am ajutat cat de cat.
Din profilu uman poti deveni doctor. Si din profilu Real adica poti sa iti alegi mai multe profiluri...si poti deveni ce vrei tu !