| denissemrr a întrebat:

Cine imi poate spune mai pe scurt..de ce toata lumea uraste manelele? ..Sau pe Justin Bieber? happy. Sau Fuego straight face!. Fundaa.

Răspuns Câştigător
| Mihaaaa a răspuns:

Paiii, lumeaa ureaste manelele fiindca sunt cantate de tigani si adolescentii urasc tiganii x_X apoi, faza cu justin bieber este ca are voce de fata si adolescentii cred ca e gay[scuzee expresia] si pe fuego adolescentii il urasc pentru ca canta populara si au aparut la emisiunea in puii mei tot felul de parodii care il faceau de ras. asta cred eu. sper ca te.am ajutaat:* FUNDA?:*:*:*

10 răspunsuri:
| LorenaAnca a răspuns:

Manelele - sunt cantate de tigani
Justin Bieber - are voce si toate fetele sunt innebunite dupa el (sau majoritatea)
Fuego - canta muzica populara si o aparut la ''In puii mei'' sub tot felul de parodii

Sau poate doar ii roade invidia!

| lifeonlyforlove a răspuns:

Oamenii urasc manelele nu doar pentru ca le cant tiganii, dar pentru ca cintecele lor sunt vulgare si fara sens.sincer nu ascult cintecele lui bieber.dar nu am nimic contra lui.restu pentru ca il invidiaza credca.de fuego nu am auzit.

| Mihaaaa a răspuns (pentru lifeonlyforlove):

Menelele nu sunt vulgarewinking sunt meloancolice majoritatea. asa am auzit.winking

| denissemrr explică (pentru Mihaaaa):

Okey am priceput ideea.:3. spune " asa am auzit " laughing si tu asculti manele dar nu vrei sa auda lumea. no problem. happy :**

| Mihaaaa a răspuns (pentru denissemrr):

Nu cred ca sti tu mai binee decat minewinking ai auzit vreodata de nane sau dody?laughing))) mai vorbiim cand o sa auziwinking:*

Ce-ai patit scumpa?puppy dog eyes. te-am ranit la corason?smug De Vescan, Cedryk, Skrillex sau Deliric 1, DOC happy smug ai auzit?puppy dog eyes. Du-te si te culca.:*

| Mihaaaa a răspuns (pentru denissemrr):

Da tu de Nane, nimeni altu', vescan, arssura, maximilian, M&G, the mos, deceneu, eli, bibanu mxxl, grasu xxl, creTzu, zale, veritasaga, ca-gula, cedry2k, dagga, ceilalti, criss blaziny, anonim, K. S. T., zale, aforic si mr. levy, bitza ai auzit?puppy dog eyes sau toata ziua esti cu capsorul in maneleee?puppy dog eyes Si apropo, du-te tu si bateti coasaawinking:*

Ce-ai ma ca ma enervezi de acum?! Du-te ma si ineaca-te in manele! Nu am spus ca ascult manele. Si nu am nimic imporiva celor care asculta! Termina-te dracu`! Normal ca sti de ei daca tocmai ti-am spus! Invata sa le scrii numele! happy. Gata ca ma enervezi happy! Du-te. Ti-am dat funda si incepi sa ai figuri?! Gata!

| InnaArkane a răspuns:

Nu toata lumea ii uraste pe Justin sau pe Fuego dar ca sa fi smecher nu trebuie sa iti placa Justin Biber sau Fuego si cum toata lumea vrea asta asculta pe ascuns Justin si Fuego si spun ca nu le place. Daca te duci la o petrecere se asculta manele.Mie imi place cum arata Justin nu am nimic cu el dar nu imi place Fuego si nu ma dau in vant dupa manele.

| WildS0ul a răspuns:

Nu toti urasc chestiile astea. Pot sa iti placa si tie..nu stiu. Pe mine una ma dezgusta, dar daca iti plac, si o dovedesti prin argumente e ok cred.gusturile nu se discuta. happy

Întrebări similare