Cum ai reactiona daca ar veni u baiat la tine la poarta si de fata cu maicata si familia toata te-ar cere de nevasta?
Dacă un căţel ar începe să-ţi vorbească şi ţi-ar zice "Te iubesc", ce-ai face? :p
Stii. uneori te m'ai certi cu prietenii nu?!
Dar daca ai ramane singura pe lume. adica toti oamenii ar' disparea ce ai face? :*
Emotivegirl
Bun raspuns Pt. intrebarea mea cu prietenia vs. dragostea.
Multi nu cred asta...
Prietena mea m'a "inlocuit" cu iubitul ei
Dar asa e viata.
Cu bune si rele
1. Daca ai privi din perspectiva unui baiat.
Ce anume ti'ar place la o fata.
2. Crezi in dragoste la prima vedere?
3. Daca ai avea o boala incurabila care ar' fi lucrurile pe care ai vrea sa le faci
?
Diana♥ღ♥•ºAnAid...
daca ai fi m-ai atenta la raspunsurile utilizatorilor ai vedea ca
emotivegirl este fata! are 19 ani daca am citit bine.
Si... are niste pareri foarte bune.
●ℓίvε ίη šρяίηģ ċσℓσяš● pentru ca cinii sunt altfel decit oamenii, sunt mai devotati.
Alle.Chiar as vrea sa ramin singur pe lume, dar nu mai mult de o zi pentru ca cred ca as inebuni.
Alle. Dragostea e trecatoare, asa spune lumea, dar prietenia poate tine toata viata si nu se poate atit de repede in ura ca dragoste. Daca aleg iubirea si eveit prietenia le voi pierde pe amundoua mai devreme sau mai tirziu.
Alle. Daca as privi din perspectiva unui baiat cred ca cel mai mult as aprecia la o fata devotamentul si simtul umorului.
Nu nu cred in dragoste la prima vedere, e doar o parere de moment pentru a te indragosti trebuie sa cunosti cit mai bine acea persoana si cred ca dragostea adevarata incepe mai intie cu prietenie si incredere. Daca as avea o boala incurabila cu siguranta as privi lucrurile altfel si as lupta pentru fiecare secunda de viata.Deocamndata singura mea boala incurabila este neincredere.
Alle. Daca vrei sa-mi pui si alte intrebari astept, daca nu, inversam jocul.Sorry,eu pe mess nu prea stau.Si privitor la intrebare cu oul sau gaina e zic ca gaina a fost mai inti, dar de unde a aparut ea? Deci nu stiu.