| rocky26 a întrebat:

Cine imi raspunde! dau fundita! cum se face cind te cauta un baiat iti vorbeste frumos, iti scrie primul, iti scrie foarte des mesaje, este indragostit de tine. Apoi peste ceva timp nu mai e acel care era inainte. Cind ii scrii, nu iti raspunde, iti raspunde doar atunci cind ii scrii des. Iti scrie doar atunci cind are nevoie! Desi tu esti indragostita de el lulea!? desi iti spune ca te iubeste, Dar nici macar cind este online nu-ti scrie nimic.

Răspuns Câştigător
| SelluMarrie a răspuns:

Asa e cu iubirea asta...bine depinde ce varsta ai ca la 14-18 ani nu poti sa spui ca stii ce e aia iubirehappyTi.as recomanda sa citesti iubirea tine doar 3 ani e o carte excelenta care mie mi. a placut foarte mult, reflecta adevarul din viata cotidianahappycat despre intrebarea ta, ori s-a plictisit de tine ori si. a gasit alta tinta si inca te tine pe tine findca nu e sigur daca are sansa de a fi cu cealalta acum nu stiu happy sper ca te.am ajutat:*

2 răspunsuri:
| blabla5532 a răspuns:

Sa plictisit

| smile a răspuns:

Buna! cateodata fiecare aveam starile noastre proaste in care nu vrem sa vorbim cu nimeni si sa fim singuri. Poate asta se intampla si la el.