Pe margina unei case era un motan pe jos era o pisiaca motanul miorlauuu miorlauuu pisica intreaba cum te cheama motanul raspunde Mihai, pisica intreba cat o ai? motanul spune cat un fir de pai pisica spune goodbaey, goodbaey tot acel motan spune la o alta pisica miorlauu, miorlau pisica intreaba cum te chema? motanul raspunde Matei pisica intreba cat o ai? motanul raspunde cat vrei cat vrei cat vrei pisica spune ok ok ok.
S-au gandit oltenii sa-si mareasca teritoriul si s-au adunat cu totii langa un munte si s-au apucat sa-l impinga. De atata impins li s-a facut cald si si-au dat caciulile jos, continuand activitatea. Un banatean care trecea pe acolo, vazand atatea caciuli la un loc, puse mana si le aduna, vazandu-si de drum dupa aceea. La un moment dat, un oltean se uita inapoi si zise: Ba, am impins destul ca, uite, nu se mai vad caciulile!
Q: Ce face olteanul cand nu are ce face?
A: Se dezbraca si isi pazeste hainele.
Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune:
- Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci.
- Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi.
gheparditza întreabă: