Despre ochii verzi se spune „niciodata sa nu-i crezi", insa un machiaj adecvat al ochilor te va face sa te pierzi in adancimea lor. Un machiaj pentru ochi verzi presupune sa folosesti nuante de maro-roscat, bej sidefat, auriu, argintiu, roz, rosu sau verde. Bineinteles ca poti combina toate astea cu un contur negru care sa iti accentueze privirea. Machiajul ochilor verzi va fi foarte reusit daca vei alege ca fard nuante de verde, iar la coltul interior al ochilor nuante de bej si alb. Astfel, vei crea impresia de iluminare si deschidere. Daca iti doresti un machiaj pentru ochi verzi cu adevarat special, incearca sa-ti colorezi genele cu un rimel de culoare albastru-bleumarin. Vei obtine un look iesit din comun si o privire plina de senzualitate. Sper sa te ajute
Pai dati cu mult rimel si fa-ti nuante deschise la ochi combinatia cea mai tare e verde deschis cu mov deschis. Sper ca te-am ajutat... fundita?:S
Si eu am ochii verzi.foloseste fard de culoare verde.mov.roz.poti folosi si creion de ochi asta daca nu iti face ochii prea mici.si poti da putin volum genelor folosind un rimel sau balsam de gene... dar nu prea mult deoarece iti arde genele.si nu in mult timp ramai fara ele.si nu folosi fard prea des pentru ca iti imbatraneste pielea.
funda?,
Ally
Http://www.fetelespun.ro/articole/machiaj-pentru-ochi-verzi/-asta te-ar pute ajuta,,,:p
AdeElLl întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: