| dya26 a întrebat:

Cine imi spune si mie despre fiecare zodie in parte cum sunt ei, cei ii caracterizeaza?

Răspuns Câştigător
| Mizu a răspuns:

Si totusi ai cerut despre fiecare zodie in parte.
BERBEC-Esti un fascinant tovaras de discutii (niciodata nu am intalnit un Berbec plictisitor). Ai maini de aur. Esti cel mai bun artizan din intregul zodiac. Iar pe langa toate acestea esti plin de blandete si generozitate.

Increderea ta oarba te face un conducator innascut, dar nu-ti pasa daca cineva te urmeaza. Cei din jur te iubesc pentru ca esti hotarat, stabil, loial, indraznet si curajos. (plus ca stii o multime de glume si stii si sa gatesti).

TAUR-Taurii sunt niste parinti exceptionali, pentru ca stiu care sunt primele necesitati ale copiilor lor: trei mese pe zi, un pat si un acoperis deasupra capului.

Esti cinstit, diplomat si afectiv. Si un bonus major: nu numai ca-ti plac lucrurile frumoase, dar ai si o infatisare placuta ochiului.

GEMENI-Viata Gemenilor se desfasoara mai mult in plan mental, decat in plan afectiv si de multe ori vor fi acuzati de lipsa de sentimente. Acest lucru se datoreaza naturii lor rationale, care ii poate impinge sa isi puna sentimentele pe planul doi.

RAC - Racul este o zodie saritoare, plina de compasiune si, in majoritatea cazurilor, generoasa. Sunt intuitivi si de cele mai multe ori se pun in postura persoanei de langa ei si incearca sa o ajuta pe aceasta sa se simta mai bine.

Nu esti agresiv si ti-e frica de respingere. Din aceasta cauza vei lua mii de precautii inainte de a cere ceva. Esti tenace si vei apara cu toate fortele ceea ce pretuiesti. Iar cel mai important pentru tine este securitatea - atat profesionala cat si familiala.

LEU-Leul este foarte devotat si aceasta loialitate a sa se manifesta atat fata de prieteni, cat si fata de familie sau de partenerul de viata. Niciodata nu vei gasi un Leu care, pus in fata situatiei de a ajuta pe cineva, va refuza. Evident o va face, dar va cere si ceva in schimb. Nu ai de ce sa te superi, ii place sa simta ca marinimia si loialitatea ii sunt rasplatite si, nu de putine ori, ii place sa se laude chiar cu faptele sale marete. Nu de alta dar stie foarte bine ca s-ar putea sa fie aplaudat la scara larda si adora acest lucru.

FECIOARA-Esti un semn inteligent. Esti mai obiectiv decat ceilalti atunci cand analizezi un fapt. Esti un excelent judecator. Oamenii te respecta si tin cont de parerea ta. Ei iti cauta sfatul, iar tu esti innebunit de faptul ca ei te asculta.

Cel mai important este faptul ca stii sa te faci respectat de catre cei din jurul tau. Evident ca este posibil ca ceilalti sa nu te placa, dar rar se va gasi cineva care sa nu te respecte.

BALANTA-Iti doresti armonie si echilibru in tot ceea te inconjoara, in sine, in "fatada" si in relatii. Dorinta ta de amonie este atat de mare incat, de multe ori lasi de la tine numai sa pastrezi pacea.

Un alt cuvant-cheie al semnului tau este nesiguranta. Ai nevoie de cineva care sa-ti fie mereu aproape. Nu-ti place sa faci lucurile singur. Lucrezi mai bine in tandem, chiar daca te simti singur alaturi de partenerul tau.

SCORPION-Iti traiesti viata pasional si cu putere. De multe ori intimidezi, chiar daca de multe ori nu iti dai seama de asta. Mergi pana la extrem atunci cand iti doresti ceva. Ar trebui sa stii ca, de fapt, ai puterea de a manipula oameni si situatii.

Nu iti este frica de nici un obstacol si adori sa ai putere si control asupra situatiilor si persoanelor cu care te confrunti. iti place sa manipulezi, sa simti ca lucrurile o iau in directia dorita de tine si esti gata sa faci orice pentru a-ti atinge scopurile. Din fericire, Scorpionul este inzestrat si cu foarte multa rabdare si autocontrol si este capabil sa astepte oricat pentru a ajunge la destinatie si pentru a obtine ceea ce vrea.

SAGETATOR(zodia mea)-Esti prin natura ta, o fire ambitioasa, desi nu iti place sa faci ceea ce stii ca trebuie sa faci sau ceea ce iti spun ceilalti sa faci. Esti in stare insa sa muncesti mult pentru a obtine ceea ce doresti tu.

Un punct forte in relatiile cu ceilalti este abilitatea ta de a raspandi buna dispozitie, in special prin usurinta cu care privesti lucrurile serioase si viata in general. Stii sa ii mobilizezi pe cei din jur, ai un talent narativ deosebit si entuziasmul tau molipsitor te face un lider innascut.

SCORPION-In general, esti adeptul tendintelor si valorilor comune. Iti doresti o casa cu gard de caramida alba si 2-5 copii. Ar fi excelent sa ai si un Mercedes in garaj. Nu iti plac scandalurile, iar copiii trebuie sa fie premianti si sa nu aiba nici o carie. Acesta este scenariul vietii perfecte pentru tine. Totusi, foarte putini stiu ca adesea, pe negandite, poti face lucurile cele mai bizare.

Ai un apetit sexual vorace, dar tinzi sa ai o tinuta de birou in astfel de cazuri. Detii acoperirea perfecta.

VARSATOR-Obtii intotdeauna ceea ce doresti pentru ca ai destul curaj sa fii avangardist si neortodox. Esti atras de ideile noi; odata ce-ti intra ceva in cap este greu sa te faca cineva sa-ti schimbi parerea. Acest fapt ii surprinde pe cei din jur care te vad drept o persoana cu un spirit liber.

PESTI-Ai o imaginatie fabuloasa. Fantezie, fotografie, film, dans, muzica si orice altceva ce-ti permite sa creezi iluzii este domeniul tau forte. Intelegi designul si costumatia pentru ca esti un maestru al iluziilor. Einstein (un camarad din zodia Pestilor) a spus: "Imaginatia este o previziune a atractiilor tale viitoare."

Cand esti suparat, plangi. Dar, oamenii te iubesc pentru firea ta grijulie. Pentru tine este evident ceea ce altii trebuie sa invete inca: "Bunatatea este cel mai important lucru".

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt taur și sunt încăpățânat, zgârcit și egoist. Într-un cuvânt: perfect.

| Adyr0 a răspuns:

Mai nimic. Zodia n-are treaba cu personalitatea fiintei umane. Fiecare e asa cum e, adica unic in felul sau.

| Nimic special a răspuns:

Eu cred in zodiiwinking
Sunt leu, calitati de conducator, siguranta de sine, generozitate, creativitate, aroganta, egoistm, cinism.
Alte zodii compatbile cu zodia leu st: berbec, sagetator

| Silvia a răspuns:

Găseşti pe net.
Vrei să dăm noi aici copy-paste la fiecare zodie în parte?
http://www.horoscop20.com/zodiac/

| lol1232 a răspuns:

Gemeni.

| NuAmHabar a răspuns:

Eu sunt rac si sunt romantica, diplomata, sesibila.
Desi nu prea cred in chestii de genul asatahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreea sunt zodia pesti si sunt chiar asa cu ai spus tu

| DonPablo a răspuns:

Bah deci eu sunt in zodia rac si ma caracterizeaza perfect