| alisscrazy a întrebat:

Cine imi spune si mie mai multe informatii despre noua revista pictura ce contine cand pot cumpara primul nr mai multe informatii va rog cine imi da cel mai bun raspuns are fundoaiebig grinbig grinbig grin:d

Răspuns Câştigător
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hi Aliiislove struck! Este o revista care te ajuta si iti da sfaturi de la experti pentru pictura.De asemenea pe parcursul cumpararii revstei vei obtine lucruri precum:pensule,creioane,foi speciale, acuarele, crete de desen etc.Primul numar a aparut deja la chioscuri si costa 5, 99 lei.In primul numar vei avea pensule, foi, culori si o plansa in care sa pui culorile.

3 răspunsuri:
| crooxel a răspuns:

Buna! nu stiu cand apare dar ai putea intra pe siteul deagostini.ro si ai sa vezi.pai cred ca te invata sa pictezi de la cea mai mica pata pana la o pictura adevarata...dar sti~mai trebuie sa ai si talent si imaginatie.eu mi-am cumparat multe reviste de la ei dar totusi cred ca sunt prea scumpe si in acelasi timp ai putea invata toate acele "trucuri" daca ai merge la un profesor sau chiar de pe net...

| AlexandraPiti a răspuns:

Deci le iei de le chioscurile de ziare,contine:coli de desen, goase sau culori acrilice, o pensula nr 6 si acel lucru in care poti amesteca culorile si revista cu instructiunu si alte chesti