| girlpink44444444 a întrebat:

Cine imi spune si mie statusuri de dragoste, tristete, amuzante, de gelozie etc

Cine stie funda!

Răspuns Câştigător
| JollyLulu a răspuns:

…->…[•] Ratezi cei bun, iti spun … FanteziiLe taLe se prefac in scrum acum … E ca un jOc … Pana La finaL … O sa cedezi ! [•]
…->… [*] pOaTe ca intOtdeauNa am fOsT prea Buna … Dar acum imi permiT sa Te fuT direcT in GuRa ! [*]
…->…Dau rime coerente…Te ard la sentimente…Tsi se pare un miraj…Fac ce fac si te scot din peisaj:d
…->…◦° o pOza cu un gOlan ~ asTa e ToT ce am •• °◦▪
...->...":X Uita-te la ea :X e bestiala cu aceasta fata nici barby nu se compara"
…->…★ o vOrba de pe sTraDa O sTiu ToTi ai mei … " ceLe mai muLte TarFe nu~s FeMei " ★
…->…eu pOt sa am o Lume inTreaGa la degeTu` miC … daR Tie curvO un aLT deGeT iTi dediC [ __|__ ] •
Ce cRezi u deSpre miNe e dOar o coNcluZie...nu mA cunoSti si aSta duCe La iluZie
Daca nu esjti de la Orasj, eSjti de la tSaraa ;-& . Iei primul tren care te laSaa in garaa ;-" . ApOi iei un taxi pana la mall . Bei dOua sucuri si ai pOrtOfelu` gOl ;-@
Nu` te` ingrijOra` din cauza` oamenilOr` din trecutul` tau` . Exista` un mOtiv` pTr` caRe` nu au reushiT` in viiTOrul` taw` !
|| v-am treZit atenTziia` . sau inCa` nu vaTzi veniT in fire` . .` cOntinuatZi` sa Fitzi Fraierii` .PenTruu` cA o0` faceti bine` . =x
Si akasã a ei 0o sTiu de faTãã cuminTee’ ca’ j0oakã binee teatRu si pe aman2 ii minTee’!
"Sh Va Plange Neincetat,dOrindu`sh s` Fi Uitat…Leganandu`I Durerea O Stea,O Mangaie cU Raza Sa!:… [xOxO] – – – Am trecuT pesTe Tine! Nu`tsi pune semne de inTrebare! Nu ma uiT inapOi, chiar daca pe amandOi ne dOare! {} – – – [xOxO]
Te iubesc foarte mult si poate o sa razi de mine, ai plecat de un minut si deja mi-e dor de tine!
Inca am frisoane cand imi amintesc cum imi zicea azi sa raman,maine sa-mi vad de drum!
"Dåk ´åi nevøie Știi că sůnt ´ åici :* Strigă-mă´și vin Nů´tsi fåce griji ´ !"
? || MäDü` nU uiTa . sh iarTa greU ... SenTimenTeLe nu Se sterG rapiD din SufletuL meu! ? =x ?"
vreau s planG pentru`. n0i sa imi cer iertare` `.in fata ta am f0st un c0pil si` ma d0are. `.:-xx!
"Chiar dacă am f0st 0 pr0astă şi nici0 scuză nu.şi mai are r0stul.Acum , t0tuşi , după atâta timp .incă mi.e d0r !"
cRezi ca mã faCi gel0aSã cu tâRfa taa?
Nu bãiaTulee!
Chiar nu`mi paSã d Ea.
asTa esTe ca sã vaDã "prieTena taa"
cã tot ew sunT viaTsa taa.

poate ca e vrajitoare`
de-o iubestila disperaree`
poate ca te-a fermecat`
ca estiasa de disperat`
vReaw’ sã afLe cã`L iubEsc
mDa’ n`am curaJ sã`I v0rbeSc
cã ew’ sunT un pic’ timiDã.
şh’ sã`I sPun mi`E tarE fRik’:-s

nu mă cunoşti.spui că sunt fiţoasă.te privesc atent şi.ţi spun: chiar crezi că.mi pasă?"

Nu sunt perfectă.Dar dc m.aş schimba.Dacă el mă iubeşte aşaaaaa:-x

7no0pti ai fo0st a mea/Sa te pipai as mai vrea/Sa`ti ating curu bo0mbat/Si pe umar sa te bat/Si sa-ti
rasucesc bretonu/Pe deget cu uscato0ru!/Si sa ne pupam sub apa/Sa`ti arat lumea cealalta
E prea mult de po0vestit si Nu mai avem timp...Ne luam inima`n dinti si pro0fitam la MacSim.
Imi place vrajeala ta,dar nu intelege gresit!Daca ti-am zambit odata NU inseamna ca m`ai
vrajit!
E prea muLt d`p0vestit şi.
Numai avem timP.
Ne luãm inima`n dinţi şi.
pr0fitãm la maCsim’!
Sunt nişte secrete...do0ar între FETE
Uneori staw’ sh’ mã gadEsc
Do0amnE`
nu stiu cum sã`I mulTzumEsc.
Qm.
Sã`I mulTzumEsc penTru to0t cE a fãcuT
mi-a daT curaJ sã dEvin cnE acum sunT.`
M`a înTãriT:
"FaTãã mErgI înainTee`

0 sã ai parTe sh’ dE fapTe nu d0ar dE cuvinTe
0ricE ar fi v0i fi aiCi meRew’
şTii bine te p0ţi baZã în spriJinuL mEw"!
mi-ai daT d0amnE cEva
mai frum0s nu sE puTea
mi-ai daT spEranTza sã trãiEsc
Si`0 trãiEsc pRin Ea

mi-a f0st alãTuri ziLe bunE sh’ n0pţi gReLe
CânD plânGeam din deSpãrţiRi saw’ bârFe reLe!

Nu te sPeria`
Dak’ sunT faTãã rEaa`
Era sh’ timPu’ ca sã sPun sh’ ew cEva
şTiu ca’ nu`ţi vinE sã crEzi
Cã nu te mai d0rEsc
Saw sã`ţi mai ş0ptEsc cuvinTe dulCi.
Qm ar fi "te iuBesc"
Nu mã mai 0b0sEsc!

în minTea lui eşTi numai tuu’=p~
nu şTie ce sã faCãã.
Îi eşti draGãã’.
Da’ când te vede.
Preferã sã tacã!

Şi eşTi c0nşTienT cã nu`mi facE bine`.
Da’ 0rg0Liu tãw’.
E mai pResus dE "iuBiree"

ai nev0iee de o0 faTãã cu fLer`.
care sã`ţi dEa un pic de character`!
Puţinã saRee şi puţin piper`.
asTa e to0t ce vreau sã îţi ofer`!

şTiu îţi pLace sã fi direct`
şi eşTy obişnuit sã ai success!
şTii ţi se pare uş0r`
sã ai un paS în faţa tutur0r!
Nu te enerVa bãiaTu’ mew’.
K nu’i nimic’ de caPu’ tâw’.
Nu vEzi câT ai dEcãzuT?
umbLii cu târFe care se f*T.
mai lãsaT p mnE.pentru Ea.
n`0 sã te ierT în viaţaa mEa!
De azi şi înt0otdeauna prieTene v0m fi.
La grew sh’ la bine`.
Merew’ lânGã tnE`.
0ricE s`ar întâmpLa`.
Q reLe şi bunE`.
bunE şi reLe`.
aşa`S prietenii`!
fiEcare vârsTã arE disTracţiaa ei de`0o cLipãã!
Lumea v0rbesjte ´ pr0stii ´ ca sa ´ te schimbe ´ si minte ;-j ´, Numai ´ tu p0tsi ´ vedea dinc0l0 ´ de cuvinTeee! ;* ´ .
Prietenii pe care`i am aqum p lnga mine M`ajuta,ma indruma s fac doar lucruri bune Nu i`as lasa,nu i`as schimba pentru nimic [Sa schimbe prietenii pentru unii e un tic]

.• `•. ` Si n am sa uit. Cu ea am fost mereu si mi-a fost aproape cand dadeam de greu ! .• `•

.• `•. Nu sunt perfecta, dar de ce m'as schimba cand prietenii ma iubesc si asa? .• `•

.Chiar crezi ca ma afecteaza!?`Zambesccc.c din n0u`. asta`i tot ce c0nteaszaa`.

Cu indiferenta ta m-ai făcut mai tare. Acum nu-ti convine dar incet, incet, calc pe urmele tale. Si abia acum vezi si tu că indiferenta doare.

Lumea v0rbesjte ´ pr0stii ´ ca sa ´ te schimbe ´ si minte ;-j ´, Numai ´ tu p0tsi ´ vedea dinc0l0 ´ de cuvinTeee! ;* ´

Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna.E un cosmar.In mintea mea altă lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez

Hai nu pune botu`, esti copil? Daca ti-am zis c`o sa vin, o sa vin. ;;

Ma amuza baieteii care se vaita ca au suferit din dragoste ,Si ca nenorocita dracului ce a îndraznit sa le faca.V-a ranit orgoliul, baaah, nu sentimentele!"""

Baieti ca tine gasesc peste tot , poti sa pleci ... Ma doare`n cot , hai bye`bye ... Ramai cu bine . Vezi ca intreaba curvele de tine

"Si nu-mi spune "soro" daca nu esti fica lu`mama.Sunt putini cei care ma cunosc.ma stiu o gramada.Unii stiu de ce-s in stare,restul nu vor sa creada!""

as ierta-o dar poate gresesc as suna-o dar nu indraznesc ...vorbele spuse la cearta m-au ranit ink odata

""Am sa trec si peste asta Ce va fi, va fi Am sa strig iar 'Asta-i viata' E si maine o zi

Sentimentele au cazut acum peste trupul meu:X.Mai ales cand am simtit din plin sarutul tau :*. In brate sa te strang

Te Iubea Fraiere ! Chiar Te’a Iubit Candva ;x Priveste’o Dar Stai Departe , Acum Nu Te Mai Vrea !E Mult Prea Tarziu Pentru Regrete ,TOt Ce’si dOreste e Sa pOata Sa Te Uite

Chiar daca uneori greseste Si nu crede in Tine.Ea te iubeste Prostule! si Tine la Tine!

"Fa`ma nebuna.spune`mi ca visez prea mult.dar nu`mi spune ca n.am pentru ce sa lupt

Fundaa?:X

2 răspunsuri:
| ThisGirlIsForYou a răspuns:

Add la kryss_klau_iubi si iti dau multe big grin.