| cathy01 a întrebat:

Cine imi spune si mie un truc? dau fundita big grin :*

Răspuns Câştigător
| Deerpinaaaa a răspuns:

Iti spun eu TE ROG CITESTE TOT!

ia un banut de 10 bani, apoi ia o batista. Pune banutul de 10 bani in palma, peste ei pune o batista. Pune toti oamenii sa simta banutul de 10 bani (pe rand ). Ultimul om iti va lua banutul din palma ( asta trebuie sa faca ) iar apoi te prefaci ca zici o vraja si desfaci batista. Apoi pui din nou toti oamenii sa bage mana pe sub batista si isi vor da seama ca banutul nu este, dar ultimul om are banutul ascuns sub palma. El in loc sa se uite daca este banutul il pune la loc, apoi cand desfaci batista banutul e la loc.

2 răspunsuri:
| Deerpinaaaa a răspuns:

Sa ii pui sa il simta fara sa il vada

| 124andrew a răspuns:

Iti spun eu mai multe trucuri cu placa.
1.ollie.Pentru ollie stai cu piciorul pe tail celalalt la jumatate apesi putin mai tare pe tail si stergi pana la ultimele suruburi, iar in timp ce stergi sari in sus.
2.kickflip.Pentru kickflip trebuie sa ti piciorul din spate ca la ollie cel din fata il tii la jumatate calcaiul si jumatate de tealpa sa fie iesit in afara si varful indreptat spre suruburi spre nose iar apoi apesi ca la ollie si stergi in exterior astfel incat placa sa faca o rotatie completa de 360 de grade