| spumiii a întrebat:

Cine imi zice cea mai frumoasa intamplare din viata sa. are funditaaa

Răspuns Câştigător
| Happiness_8100 a răspuns:

Intr-o zi din vara trecuta, planuisem sa imi petrec ziua doar cu prietenul meu.Ne-am trezit devreme dimineata, ne uitam la rasarit in timp ce mergeam spre un parc.Ne-am tot plimbat prin oras in acea zi, peste tot, unde vedeau ochii.In final,cand m-a condus acasa,era noapte,si nu am vrut sa plece,asa ca l-am dus pe acoperisul blocului,unde ne-am intins unul pe altul,ne uitam la stele,ne prieveam, ascultam muzica reggae, ne giugiuleambatting eyelashes...pot spune ca a fost cea mai frumoasa experienta de pana acum:X:X

3 răspunsuri:
| Twp3w a răspuns:

Cea mai frumoasa intamplare din viata mea a fost atunci vand mi-am tinut ziua la 14 anii... Care am primit de la tata 14 cadouri semnicative pentru fiecare an cate un cadou! Prea frumoss :X... Fundaaaa?

| Khanikua a răspuns:

Pei cea mai frum intamplare din viata mea e ca l-am cunoscut p tipul cu care sunt ak si il iubesc foarte mult si el p mine dar... problema este ca el sta in brasov si eu in bukuresti. sttiu ca tise pare absurd... dar il iubesc prea mult ca sa ma despaart de el sunt cu el de 5 luni ap 6

| PuFuLeTe a răspuns:

Cand am fost indragostita iar baiatul pe care il iubesccc a venit la mine de 8 martie mi-a dat martisorr si ma pupatt! Am fost in al 9 lea cerr! Funda?smug

Întrebări similare