-Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti o tarfa`[♥
-Vrei sange, na sange! Sh priveste`tsi sufletul cum plange ca ai distrus prietenia n0astra, ceea c` trebuia s` fie sfant, Fat0
-Si nimiC nu se compoara cu vremea cand statea la sCara mancam din aceiaSi punga de pufuleti. si fumam aceiasi tigara :!
-Esti fitioasa? Atunci du-te la dr.cu. Poate el iti accepta fitele, eu nu ti le accept.
-Uita.te si baga.ti unghia in gat
-Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta
-Sunt frumoasa si isteata si toti ma invidiaza.Le transmit de la distanta ca cine nu ma place e o zdreanta.
-mori dupa ea,are... are cu ce,are dintre toate fetele,are balans are stil are haz se misca bine pe toba si bass, ca-o balerina are miscari de felina, intre fete e regina.
-Dar n-are sens... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X
-Am tupeu Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare:X:X""
-Vezi tu scumpo.o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele.dar el are o fata.si pentru el. fetita lui e cea mai importanta!
-Respectul ee ceeaa ` ce primesti pentru ce faci`. tu ma respecti pe mine . si eu din respect ma pisJ ` pe tinee.; x
-Iubeste`o numi pasaa... Pastreaz-o` de tot`. iar pe minee ca`ndd ma privestii` sa te lingii pe bot`
-Poate nu sunt o prietena buna, dar sunt o dusmanca PERFECTA!
-Sa nascut pentru tine, si acum sta cu minelaughing, daca iubitul ma inseala si tot la mine se intoarce, inseamna ca eu raman pe viata si u o zdreanta
-Sunt fitoasa :X! nu-ti convine?. Zi.i la Mata nu.mi zii mie!
Sunt un ingeras nebun.cand zambesc eu iese fum.sunt reteaua tinereti.dar si fiica frumuseti.sunt fitoasa cat se poate. tupeista pan' la moarte.indrgita si stilata. ASTAI FATA ADEVARATA.
Sper sa-ti ajute! :*
Deci e greu era o emisiune tv si puteai sa te inspiri da nu mai stiu cum i zicea ma juti cu oo intrebare ce sa imbrac la poza de grup cu profi clasa 8 nu stiu punemi te rog mai multe siteuri sau zimii ceva combinatii :*mersi
diana_5715 întreabă: