| patry_6809 a întrebat:

Cine imi zice si mie un cantec pe engleza pentru copii asemanatoare cu cele din camp rock 2 sau Miley Cirus?

4 răspunsuri:
| Deyutza a răspuns:

Daca tuh le consideri aceste melodii din camp rock2 si mel. lui Miley pentru copii TE INSELI! daca tuh consideri de ex: you're my favorite song, wouldn't change a thing, this is our song(camprock2) SAU can, t be tamed, ordinary girl, when i look at you(miley)
ti se par melodii pentru. copii? adica la 14 ani suntem copii (hai sa ne jucam in nisip laughing melodii de dragoste sau de genul asta sunt pentru copii? sau nu stii engleza si habar nu ai ce se canta in melodii?
si mai am o intrebare : sunt pentru. tine?
Scuze ca am spus ce am avut se spus dar m-am simtit un pic aiurea cand am vazut ce chestii scrii :O
ma rog daca tot am inceput sa scriu hai sa-ti dau si un raspuns:
Incearca mel astea "pentru copii"
taylor swift-mine
taylor swift-you belong with me(ador video:X)
taylor swift- love story
jonas brother-your biggest fan
jonas -set this party off
jonas-invisible
jonas-hey you
avril lavigne-girlfriend
avril-im with you
avril-when your gone
etc etc
si scuze inca o data dar chiar am vrut sa-ti zic ca melodiile astea nu sunt pentru copii happy
papa:*

| thegreatgatsby a răspuns:

Miley Cyrus*

| patry_6809 explică:

Da sunt pentru mine melodiile si ziceam ca sunt pentru copii deoarece miley cirus nu e chiar pentru adolescenti adica cine se uita la HM serial e de copii de gradinita eu am intrebat doar de mel ca imi plac

| Deyutza a răspuns:

Da dar melodiile Hannah Montana nu sunt deloc asemanatoare cu melodiile lui Miley chiar daca e tot aceeasi fata canta pe teme diferite! oricum eu te-am ajutat cu cateva meloodi(in celalalt raspuns) care mie imi plac fff mult! deci ascultale pe youtube ca sigur o sa-ti placa :*:*:*

Întrebări similare