Simt ce simti si tu! Sunt acasa plictisita in fata pc-ului si a televizorului.Cred ca suntem gemene Incearca sa mai acumulezi niste raspnusueri castigatoare.Asa fac eu.Acum n-am ce mai face.peste 1 ora pleaca si familia mea deci voi ramane singura. Uite my id sa vb: byby_myny@yahoo.com
Pupic
Înseamnă că nu prea sunt prietenii tăi, sau nu sunt prea apropiați...nu ești cu părinții? Faceți o plimbare, vorbiți, vizionați ceva, un film. O zi faină!
Cu familia de ex?
sau. du-te p`afara cu alti prieteni ca sunt sigur ca ai destui .
culcate.mai stai pe mess mai vb. youtube.tv. altceva nu prea mai ai ce face ^^ doar faci ca timpul sa treaca mai repede ...
App: pe hbo e hellboy daca te ajuta cu ceva xD bafta :* ciuss :X
Asa is si eu. Nu-ti fa griji mai sunt 3 zile si incepe scoala :-&. Lasa calcu si tv ' ul si fa ce iti place. Vei vedea ca unele momente de singurztate vor fi de folos sa te gandesti la ce vrei tu si sa-ti pui in minte proverbul "Prietenul adevarat la nevoie se cunoaste". Daca sar fi gandit la tine te-ar fi luat cu ei sau macar unul care a ramas sa te scoata la un suc sau sa faca altceva pentru tine. De ex prietena mea a vrut sa ma ia in vacanta de vara cu ea la mare dar nu ma lasa maicamea. Ea s-a gandit si a facut un gest foarte frumos dar nu pot merge cu ea. Incearca sa desenezi (schitezi) ceva. Plimbate cu rolele sau cu bicicleta. Citeste o carte interesanta sau vorbeste cu o persoana de incredere si spune-i ce simti, ce te doare, ce te deranjeaza. Poate ca daca iti exprimi sentimentele te vei simtii mai bine. Incearca si uita de ei. Succes. Te papa ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ai putea sa te uiti la un serial care sa te captiveze, incearca Chuck sau Prison Break.
Pastele se petrece in familie, cu parinti, bunici, frati. La padure mergeti intr-o zi mai putin importanta, nu intr-o zi atat de sfanta in care ar trebui sa impartasiti o mare bucurie cu cei mai apropiati. Eu imi petrec Pastele cu sotul meu si familia noastra si ma simt foarte fericita de asta.