Http://andreiumorena.hi5.com
adugatima si pe mine va rog ca pr la Barn Buddy
NU VA FACETI CA NU VEDETI VA ROG MULT te rog citeste. plzz are nevoie de ajutor... "Studenta la Facultatea de Medicina din Targu-Mures in anul V., NU VA CERE nimeni BANI! Nu il stergeti va rog, cititi mai intai! Numele meu este Pasca Daniela, am 21 ani si sufar de o forma rara de leucemie; singura mea sansa este un transplant de maduva, fara transplant nu voi putea trai. Operatia costa 55. 000 $ si familia mea a stans deja 32. 000 $. In cazul meu fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0, 01 cent pentru fiecare mesaj dat mai departe. Va rog frumos, din tot sufletul dati mai departe; poate voi avea si eu sansa de a fi ca voi! un copy -paste nu ia decat 3 secund
NU VA FACETI CA NU VEDETI VA ROG MULT te rog citeste . plzz are nevoie de ajutor... "Studenta la Facultatea de Medicina din Targu-Mures in anul V. , NU VA CERE nimeni BANI ! Nu il stergeti va rog, cititi mai intai ! Numele meu este Pasca Daniela, am 21 ani si sufar de o forma rara de leucemie; singura mea sansa este un transplant de maduva, fara transplant nu voi putea trai. Operatia costa 55.000 $ si familia mea a stans deja 32.000 $. In cazul meu fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0,01 cent pentru fiecare mesaj dat mai departe. Va rog frumos, din tot sufletul dati mai departe; poate voi avea si eu sansa de a fi ca voi ! ... un copy -paste nu ia decat 3 secund
Penaaaa1 întreabă: