| mada12 a întrebat:

Cine joaca Lady Popular poate sa ma ajute cu cevaa? vaa roogg.deci.la lvl 6 este o misiune :" După ce te-ai despărţit de iubitul tău ai mâncat prea multă ciocolată şi îngheţată. Mâncarea te ajută să treci prin criza emoţională, dar îţi afectează silueta.Trebuie să ai cel mult 60 kg.Nu uita scopurile tale o să fie resetate zilnic deci dacă termini scopul pentru greutate înainte de celelate s-ar putea să fie nevoie să îl faci iar." -Patreaza greutatea la 60 kg"...tongue... ce trebuie sa facc? celelalte le-am facut pe toate.doar asta mai ecrying si nu stiucrying

13 răspunsuri:
| medgirl a răspuns:

Pai du-te la fitness; fugi in parc, si greutatea ta o sa scada!

| Ralucka_7047 a răspuns:

Nu ii da sa manance pana face 60 kg. cand face 60 kg dai la "domnisoara mea " si scopul este completatwinking

| Neylin a răspuns:

Te duci la piata si la "altele" cumperi card de fitness, daca nu ai, si te duci la sala. Cand ii este foame sau sete da-i sa manance: portocale, mere, salata, si chiar sfecla(scade greutatea, dar si fericirea), si sa bea apa minerala sau ceai rece(Nu lapte sau bere).
Daca ai alte intrebari nu ezita sa imi trimiti un mesaj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca sfecla

| Ammy_7377 a răspuns:

Du-te la fitness, in parc...sau dai sa manance sfecla dar nu foarte multa caci ii scade fericirea :
SFECLA : [greutate -0, 2][fericire -5]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai manancaa multe legume si fructe adica potocale mereetc dar atentie nu-i da sa bea lapte sau bere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trebuie sa ai greutatea 60 fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Duo in parc in fiecare zi ca acolo slabeste mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi parola si user-ul pe id sorynabebe te rezolv eu.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine joaca lady popular sa intre pe id ralukutza_sweetangel

| dianuta06 a răspuns:

Poti sa-i dai pastile ca sa slabeasca mai repede dar o sa ii scada fericirea

| Emmy_4970 a răspuns:

Mananca pana ajungi la 60 kg daca ai mai mult de 60 du-te la fitness ca sa slabesti spune-mi mai intai cate kg are... ok?

| DenniDen a răspuns:

Trebuie sa slabesti deci du-te la fitness in parc si o sa iti scada greutate! oricum daca faci 60 kg si nu faci scopu du-te in mol sau la domnisoara mea si scopul o sa fie completat orium daca mai ai nev de ceva numele meu e Denyroxy bafta!