Fratilor jucati metinu asta merita
Am lvl 250 ninja Ma cheama CaTaNa... Siteul este www.valmondail.fr
Frate ma stii? sunt g1rl care eram din 2012 prieteni foarte buni eu aveam lv 190 ninja feminin si tu 225, cand ti-am spus eu cum te cheama si ai zis ca cata!
Albrosie ai trebtate dc sa-ti faci fata daca esti baiat sau sa-ti faci baiat dar in realitate sa fi fata
Si eu joc numelein jec imieste MicroIce rosu aragorn lvl 198 si cresc caut iubita fata reala nu gay add albrosie si lets play that shitgame
As vrea si eu sa joc dar cand dau sa ma inregistrez nu apare liniuta aia care palpaie care iti arata unde scrii si nici scrisu na pare.Ce sa fie? plzzz raspuns rapid.la un prieten mergea;(
Salut, scuze pentru raspunsu asta intarziat dar nu l am vazut pana acu va apare doar sura aia pe cal ca trebuie sa folositi alt browser de exemplu: mozilla firefox, google chrome da nu internet explorer ca pe el nu merge
Site e www.valmondial.fr si sa intri pe aragorn la albastri ma casesti in joc cu numele pananeagra. server ultra fun (ultra activ);)
Mai copii ma uit asa prin raspunsuri, nici unu nu stie sa scrie lasati jocurile pe calculator mai dati pe la scoala.Cel putin alb rosie e irecuperabil, la fel si DeDexD ''eu ma cheama'' nu se poate ne faceti tara de ras pe internet
si pentru site scrie pe google daca stii sa scrie daca nu copy si paste valmondial.fr/aragorn sau /aora depinde pe care vrei sa joci
Mondialul s-a inchis dar s-a deschis un server nou numit delivrance mt2 http://metin-delivrance.com/
Ca sa mearga site-ul trebuie sa intri pe el de pe google chrome, eu am intrat si de pe internet explorer si dupa cel de-al doilea n-a mers in schimb de pe chrome da, deci incercati sa intrati pe site-ul asta http://valmondial.fr/ strict de pe browser-ul GOOGLE CHROME! Funda e a mea nu?
Loome plz dati siteul deudne pot descarca si inregistra ca mie imi da fun sau ultra fun dau pe fun si imi apare un site si dupa aceea nimic plz ajutati-ma...
In atentia celor carora nu le merge site'u valmondial.fr
Nu stiu cum sa il faceti sa mearga dar stiu ca e ceva de la versiunea programelor din pc; probabil de la flash sau chiar de la placa video ...ma rog. Mie imi merge dar mi-a luat 3 ore sa il download'ez.
Deci...the point is - nu e de la site
-si nici de la reteau la care sunteti abonati
Cand dau pe site si imi da NATIONAL si ROYAL repede imi apare sa dascarc google chome dc imi ziceti si mie pliz
smecherasul3333 întreabă:
FreakzoO întreabă: