Ma trebuie sa alegi intre ultra fun sau fun ala cu leul e ultra fun siar ala cu cal e fun
Mai nu va apare deoarece nu aveti Adobe Flash Player, downloadati-l si sa vedeti ca merge :d (din experienta)
Www.valmondial.fr nu merge pe MOZILA sau EXPLORER internet...incercati GoogLe Chrome.
Dau cont cine vrea sa ma caute pe idul nistor_adrian76@yahoo.com
Sal TPU am jucat mt2 valmondial pe servarul aragon si am avut lv 250 ninja BuFu14 pacat ca s-a inchis
Acum ce metin mai joci frate? zi-mi si mie ca sunt in pana de idei
Cine are pe valmondialmt2 cont da nu pe ultra fun ce pe fun cine are va rog dati-mi si mie cami trebuie va rog eu ca eu meam facut pe ultra fun si ii foarte varza ultra fun va rog careva
Va rog careva imi dati cont pe fun nu pe ultra fun pe valmondialmt2 varogg cami trebuie
Pe ce sait e metin fara descarcare?
Eu joc am un sura de lvl 128 pe nume GrasulXxL99 si un war de lvl 128 numele IDIOT
Eu eram StormFire! Pe server 2 eram smecher raw... poate ma stiti... pacat ca s`a inchis
Http://www.valmondial.fr/aragorn/
acesta este link-ul de download si mai vezi u pe acolo da funda
Www.valmondial.fr! Luati site-ul original!
Candygirl am incercat si eu siteu ala dat de tine dar cand intri pe el imi arata acolo ValMondial si imi arata serverele Aragorn si Aora si cand dau pe Aragorn nimic... daca sti contacteaza-ma la id: demolation99@yahoo.com te rog
smecherasul3333 întreabă:
FreakzoO întreabă: