Http://www.valmondial.fr/aragorn/
acesta este link-ul de download si mai vezi u pe acolo da funda
Mondialul s-a inchis dar s-a deschis un server nou numit delivrance mt2 http://metin-delivrance.com/
Bah imi ziceti si mie cv va rog... cum sa sterg caractere pe valmondial? va rog ma gasiti pe idiu de mes: smecheru_mc3 va astept cu raspunsuri
Site e www.valmondial.fr si sa intri pe aragorn la albastri ma casesti in joc cu numele pananeagra. server ultra fun (ultra activ);)
Mai nu va apare deoarece nu aveti Adobe Flash Player, downloadati-l si sa vedeti ca merge :d (din experienta)
Joc eu dar am o problema nu am pageeee sa pot creste la zombiiii am lv 100 si ma plictisesc de facut iteme dau pana la 5. 5kkk pe un page bagati-ma WowAngelKING sv Argorn regat albastru plsss help.
Salut, scuze pentru raspunsu asta intarziat dar nu l am vazut pana acu va apare doar sura aia pe cal ca trebuie sa folositi alt browser de exemplu: mozilla firefox, google chrome da nu internet explorer ca pe el nu merge
Eu joc am un sura de lvl 128 pe nume GrasulXxL99 si un war de lvl 128 numele IDIOT
Ba s-a inchis mondial ca am cautat pe toate paginile si nu imi da nimic
nu mai cautati ca lau inchis
Da baieti dar val mondial arata tare dar pentru uni dintre noi e decat un metin normal si nu o sa-l intreaca pe mondial mt2
Puteti sa-mi spuneti de ce nu merge site-ul de la mondialMt2 nu ma lasa sa intru pe site
imi da eroare.Va rog ajutati-ma.
smecherasul3333 întreabă:
FreakzoO întreabă:
Penaaaa1 întreabă: