anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine`l il uraste pe BIEBER? EU il urasc pe copilul asta. Astept raspunsuribig grin.

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu il urasc, insa nici nu pot spune ca sunt cine stie ce fan obsedat, imi plac unele melodii ale lui, caci canta fain, insa nu as putea spune ca sunt nebuna dupa el. Pana la urma este si el o fiinta umana, un om.

| Libelle a răspuns:

Imi e pur si simpl indiferent.
Ce atata ura...

| Silvia a răspuns:

Proştii îl urăsc. Sincer. Cum poţi să urăşti o persoană pe care nu o cunoşti, nu ţi-a făcut nimic? Nu vreau să zic că e invidie, dar orice adolescent şi-ar dori să fie în locul lui, chiar dacă recunoaşte sau nu. În loc să îl aprecieze pentru că la 14-15 ani era cunoscut de toată planeta şi are un succes imens şi o voce bună, nişte nimeni se găsesc să îl critice fără niciun motiv.

| pwp a răspuns:

Nici mie nu-mi place de el!
i s-a urcat vedetismul la cap lui cap de mop
acum iese cu selena gomez ca sa devina si mai celebru decat e!

dar totusi, m-a impresionat dorinta lui happy

| Graphee a răspuns:

Buna.
Eu nu il urasc, nici nu il plac. Este si el un om, cu calitati/defecte.
Unii sunt invidiosi pe faima lui, pe banii lui, pe fanii lui etc. Eu nu am nimic cu el. Nu sunt fana, nebuna dupa el etc.

O zi buna.

| alessia a răspuns:

Nu-l suport. cand il aud imi vine sa-mi iau campii.sau cand ii aud pe altii "sunt fanul number 1". pff. e un matait:p un an nou fericit!

| GeoOrgiannna a răspuns:

Ioo love struck

Justin Gayber love struck
Justin Biberonn love struck

| kiky278 a răspuns:

Il urasc...nici macar nu prea are voce.Prima aora cand l-am auzit am crezut ca e fata

| Emmeii a răspuns:

@Silvia
Are dreptate. laughing

eu il plac.winking

| DeathLord93 a răspuns:

Sa mi bag *** in cristelnita lui angry

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@kiky278

Si eu cand l`am auzit prima data credeam ca`i fatalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Silvia eu nu mi-as dori sa fiu in locul lui. niciodata nu mi-a placut sa fiu in centrul atentiei. Pun pariu.ca daca ii arata-i unei fete obisnuite o poza cu JB [inainte sa fie vedeta] ar fi zis ceva de genul "Cine`i asta?", iar acum multe spun ca nu pot trai fara el.

| ManuelReky a răspuns:

Nu pot sa zic despre el decat ca e gaybig grin

Întrebări similare