| CowboyxD a întrebat:

Cine la 15 ani si 8 luni a avut 180m inaltime (baieti)? acum la 18 ani++++++++ce inaltime aveti?

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Nu stiu ce sa iti raspund aici, pur si simplu nu a mai crescut, stiu ca eram bucuroasa ca mai aveam 5 cm ca sa il ajung. La noi e gena de familie, tata a avut cam 1, 85 in tinerete, si fratimiu la intrecut acum.Nu ma deranjeaza ca pui atatea intrebari iti raspund cu placere.
Daca vrei sa cresti in inaltime poti incerca cu basket sau inot.Mai sunt si hormoni de crestere, dar de preferat ar fi sa ii iei sub supraveghere medicala sa nu iti delegrezi organismul.

16 răspunsuri:
| JustMusic a răspuns:

Pai fratimiu avea in jur de 180 la 15 ani 177-78 cam asa si acum are 19 ani are 190.

| CowboyxD explică (pentru JustMusic):

Wew cu ce se ocupa am sanse si eu sa fiu ca si el?

| JustMusic a răspuns (pentru CowboyxD):

Nu practia nici un sport, nu a facut nimic care sa il ajute sa creasca, e gena de familie. Daca vrei sa cresti stiam ca basketul si inotul te ajuta.

El a avut 180m la 15 ani si 8 luni sau cam asa ceva aproximativ?

Pai,la 15 si 6 luni avea 177-78, si mai pot sa iti spun ca a avut aproape un an in care nu a crescut deloc.

De ce? scuze ca iti pun atitea intrebari dar sunt obsedat de intrebarea aceasta si vreau sa am si eu in jur de 188-190 m

Deci o ultima intrebare sapoi funda =) tatal vostru zici ca are 185 dar mama? tatal meu are in jur de 183-184m mama 165m eu mai am sanse la 188m? happy

Ai, daca ai noroc sa fi mostenit gene de la tatatl tau, si mama mea e mica de inaltime 1, 60 a avut mai mereu.Eu si fratimiu suntem inalti el 1, 90 si eu 1, 80, deci ai mari sanse sa cresti.

Multumesc esti foarte buna.

Fratele tau a avut dureri de spate citeodata? Caci eu am uneri dureri de spate.

Mltumesc pentru funda, are dureri in zona lobara, nu vrea sa mearga la doctor ca sa stiu sa zic cauza zice ca sa obisnuit nu e o durere foarte mare, dar daca sta foarte mult in picioare, sau ridica ceva greu il doare foarte tare.

La fel si eu.

Ar trebui sa mergi la doctor, macar la cel de familie sa vezi ce e, fratele meu e un mare incapatanat si zice cai major si merge cand are chef straight face. Eu pe net am citit candva nu stiu exact unde, ca e posibil ca ce foarte inalti sa aiba inele de la coloana miscate dar asta ar veni la pachet cu o durere foarte mare.
Macar tu nu fi incaptant si mergi la doctor sa vezi ce ai.

Multumesc.Mai ajutat foarte mult.Bafta in viitor si tie si fratelui tau.

Mai fac si streching de o saptamana dimineata si seara.Cum se topeste zapada vreau sa ma apuc de alergat si de basket cred dar basketul o sa-l fac acasa =)

Cu placere ma bucur ca te-am ajutat.Multumesc si mult succes si tie in continuare.

Nu stiu ce sa iti raspund aici, pur si simplu nu a mai crescut, stiu ca eram bucuroasa ca mai aveam 5 cm ca sa il ajung. La noi e gena de familie, tata a avut cam 1, 85 in tinerete, si fratimiu la intrecut acum.Nu ma deranjeaza ca pui atatea intrebari iti raspund cu placere.
Daca vrei sa cresti in inaltime poti incerca cu basket sau inot.Mai sunt si hormoni de crestere, dar de preferat ar fi sa ii iei sub supraveghere medicala sa nu iti delegrezi organismul.