| BAIATUL a întrebat:

CINE MA AJUTA? La inceputul anului scolar am vazut o fta frumoasa si ma tot uitam la ea ori decate ori o vedeam si cand a observatc a ma uit la ea a inceput sa se uite si ea la mine si sa imi zameasca putin.Am facut rost de id-ul ei.Am vorbit cu ea pe mess despre ceea ce ii place sa asculte. ce fel de persoana este.si i-am zis daca ar vrea sa fie prietena mea si mi-a zis ca nu pentru ca nu vrea sa-si faca un prieten acum.De atunci nu mai vorbeste cu mine pe mess dar la scoala cand o vad si ma uit in ochii ei ea se uita in alta parte zambind si cand trec pe langa ea zambeste putin.Cand e cu vreo prietena de-a ei si incerc sa ma apropii spre ea pleaca. evita sa vorbeasca cu mine.Nu inteleg de ce imi zambeste dar nu vorbeste cu mine si mi-a spus ca nu vrea sa fie prietena mea.(Sa nu mai aud replica aia cu"e o c.u.r.v.a si isi bate joc de tine"sau"e afectata de o relatie anterioara si ii este teama ca o vei rani si tu"pentru ca nu am mai avut nici un prieten pana acum si sa nu mai aud nici"e de pe vremea bunicii si vrea sa isi faca un prieten la 18 ani si sa se marite cu el"ROG SERIOZITATE SI MULTE RASPUNSURI PENTRU CA NU INTELEG CE VREA SA IMI TRANSMITA PRIN ZAMBETELE EI SI PRIN FAPTUL CA NU VREA SA FIE PRIETENA MEA.VA ROG SA MA AJUTATI SUNT DISPERAT CA O IUBESC DE MOR.

Răspuns Câştigător
| Angel977 a răspuns:

Pentru majoritatea daca nu chiar toate problemele legate de seuctie eu iti recomand www.artaseductiei.ro si forum.artaseductiei.ro; www.personalitatealfa.com Bafta! Si un sfat personal:sa nu cumva sa auungi sa SUFErI din cauza ei ca nu se merita!