Si eu trebuie sa merg maine la munca. stii pe cineva care ar putea face asta in locul meu cat mai stau si eu pe TPU, facebook sau alte alea?
Asata este strict problema ta daca unora care nu le merg anumite programe din cauza windows-ului sau a calculatorului si cere ajutorul cuiva. adica serios sunt programe de facut spoturi pui melodia incarci imaginea si muzica si aia e tot in 3 minute maxim totul este gata insa nu imi merge acel program in laptop. Insa sa stii ca lumea mai are nevoie si de prosti si de curiosi adica ce ar fi lumea fara ei. Atata timp cat nu ai un raspuns nu stiu de ce te bagi in seama. Daca formulam o intrebare gen "Ba cine are chef sa imi fac si mei ca eu nu vreau sa fac stau pe facebook nu imi pierd timpul cu spotu hai sicitir iti dau o funda"iti dadeam toata dreptatea sa comentezi dar atat timp cat am cerut o parere sau un ajutor si am mentionat ca cine ma ajuta nu cine mil face insa cum am spus si mai sus omu cand e prost vrea sa arate si se baga in seama.Te rog frumos daca ai macar putina minte comenteaza la alte postari ca sa te afli in treaba nu la ale mele.