anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine ma ajuta si pe mine va rog cum pot sa scap de virusul de pe facebook sfaturi va rogg! (fara tampenii, eu vb serios am nevoie de sfaturi va rog puppy dog eyes) funda si voturi asta e normal big grinhappy :*

4 răspunsuri:
| LoveAgain a răspuns:

Boom am incercat asa de mult dar mie nu e vorba ca nu-mi merge accountul pur si simplu cand apasa pe facebook ori ca-l iau de pe google ori simplu nu merge imi apare eroare de pagina

| boomoom a răspuns:

@DMX fals! asa am patit si eu cu nebunu` asta de virus! trebuie sa intri de pe alt browser (internet explorer, google chrome, firefox) si nu dai direct link pe face ci intai pe google iar acolo scrii facebook.de acolo urmezi instructiunile ca facebook-ul s-a autosesizat cu virusul si. dupa ca le urmezi gata! sper sa iti mearga! good luck, mie mi-a mers

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e vorba de virusul care cred eu citeste articolul acesta:
http://deletemalware.blogspot.com/......-mode.html
Eu am folosit primele 2 programe sugerate si nu mai am probleme. Sper sa te ajute. Succes!

| DMX_7058 a răspuns:

Salut ca sa scapi de firus trebuie sa iti stergi contul adica sa te deconectezi de pe facebook! Iar apoi iti faci altul! Este foarte simplu! Multumesc pentru intrebarea pusa!