Buna! Eu am cartela de Cosmote si pe ea am activata extraoptiunea "Bonus Lunar". Aceasta consta in:350 minute si 350 mesaje in Cosmote, prima luna e gratuita(extraoptiunea)apoi trebuie sa reincarci cu minim 3 euro(de preferat 5 sau mai mult daca vrei)si apoi dupa activare poti transfera acel credit cuiva sau ii poti consuma(de ex daca suni in alta tara sau in alta retea). Avantaje:extraoptiune "gratuita"adica doar trebuie sa reincarci dar nu iti ia din credit.Dezavantaje:Nu ai minute nationale si ai putine minute si mesaje in retea(asa cred eu). Bonusul Lunar se poate activa de 2 ori pe luna sunand la 1234 si prima oara cand iti activezi trebuie intai sa activezi optiunea si apoi sa reincarci iar daca nu merge sau nu ai respectat aceasta regula cel mai bine e sa iti cumperi cartela cu nr. Fundita?:d
La Cartela Bonus 48 primesti la inceputul lunii cate un euro bonus, tot la aceasta cartela mai primesti si la reincarcare 50 de min si sms-uri in retea.acestea se pot folosi dupa ce le termini pe cele din extraoptiunea activa
sper ca am fost de folos