| andr33utza12 a întrebat:

Cine ma poate ajuta ca un sfat? sad legat de o prietena

3 răspunsuri:
| ElleAhx a răspuns:

Daca ne spui si problema, poate te putem ajuta...

| andr33utza12 explică (pentru ElleAhx):

M-am certat cu ea, si ma simt vinovata. mi-a spus doar : nu mai am ce vorbi cu tine, am terminat-o. motivul nu mi la spus : "nu mai conteaza" insa eu cred ca e din cauza ca i-am spus prietenului meu ceva ce nu trebuia...cumva am barfit-o si erau unele secrete care eu nu trebuia sa le spun. insa ea de la o perioada ma face sa ma simt prost imi spune despre el lucruri care nu sun, nu ii place cadoul care mi l-a dat i-am spus ca i-am cunoscut pe a lui si sunt draguti la care imi spune ca prima parere e gresita... am impresia ca e invidioasa un pic, insa stiu ca am gresit si nu stiu ce sa fac,,

| ElleAhx a răspuns (pentru andr33utza12):

Daca ati fost prietene adevarate, o sa te ierte pentru ca o prietenie nu se sfarseste atat de usor. Ai facut o greseala, asa este, insa toata lumea greseste si toata lumea trebuie sa invete sa ierte. dar intelege-o si pe ea deoarece poate se simte putin abandonata si inlocuita de prietenul tau. In orice caz, tu ti-ai facut datoria si ti-ai cerut scuze. nu iti face griji, prietenii se cearta si se impaca tot timpul big grin